Stanga
Dreapta

Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” filiala Iași are un nou președinte

Gabriela M Bogdan, 26 septembrie 2023, Ora 09:58

  • print
  • |
asociatia-partida-romilor-pro-europa-filiala-ia-i-are-un-nou-pre-edinte-51878-1.jpg

Asociația Partida Romilor „Pro-Europa” filiala Iași are un nou președinte, în persoana lui Eduard Ferariu. Acesta a fost ales sâmbăta trecută, în cadrul unei adunări generale care a avut loc la Iași, la care au fost prezenți peste 500 de delegați. La eveniment a fost prezent și Nicolae Păun, președintele APRPE, care a ținut să felicite noua conducere a filialei Iași.

“S-a ales o echipa tânără, dinamică și cu dorință de a obține rezultate pozitive pentru comunitățile de romi din Iași. Doresc sa-i asigur de sprijinul meu și a întregii echipe de la București. Felicitări președintelui Eduard Ferariu, președintelui Organizației de tineret, Ionuț Macinoi, președintei Organizației de femei, Stan Simona, și, nu in ultimul rând, întregii echipe de la Iași, pentru organizare si mobilizare”, a declarat Nicolae Păun, președintele APRPE.

Activitatea echipei de la Iași va fi supervizată direct de către Daniel Vasile, prim-vicepreședintele APRPE. “Noua echipă de la Iași vine cu un suflu nou, cu idei și proiecte noi, care să aducă o reală îmbunătățire a vieții romilor din acest județ. Noul președinte al APRPE Iași va avea de rezolvat problemele romilor legate de educație, ocupare și sănătate. Totodată, va trebui să reorganizeze filialele din județ, pentru a le pregăti de alegerile de anul viitor”, a explicat Daniel Vasile, prim-vicepreședintele APRPE.

 


 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:10
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară