Stanga
Dreapta

Curs valutar BNR 12 ianuarie 2022. Cât valorează un euro astăzi

Gabriela M Bogdan, 12 ianuarie 2022, Ora 10:59

  • print
  • |
curs-valutar-bnr-12-ianuarie-2022-cat-valoreaza-un-euro-astazi-49965-1.jpg

 

Banca Națională a României (BNR) a anunțat, prin intermediul cursului interbancar afișat miercuri dimineață, valorile pe care le înregistrează pe 12 ianuarie principalele monede. Totuși, trebuie ținut cont că valorile lor se pot modifica până la ora 13.00, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

 

Astfel, 1 euro este cotat la 4.9454 lei, într-o ușoară creștere față de ziua de marți, când valora 4.9452 lei. De precizat că până la ora 13.00, valoarea lui se poate modifica. În schimb, dolarul american se află într-o scădere față de ziua de marți.

Miercuri, moneda americană are o valoare de 4.3511 lei față de 4.3637 lei înregistrată pe data de 11 ianuarie. În schimb, lira sterlină, față de dolar, a crescut față de ziua de marți și a ajuns la 5.9338 lei, față de 5.9370 lei, valoarea pe care a avut-o pe 11 ianuarie.

Curs BNR euro

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, un euro are astăzi, 12 ianuarie, o valoare mai mare față de cea pe care a înregistrat-o în ziua de marți. Este, putem spune, o veste proastă, în special pentru cei care au rate în euro.

1 euro = 4.9454 lei

Curs BNR dolar american

În schimb, dolarul american este în scădere. Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar afișat miercuri dimineață, că moneda are o valoare mai mică față de cea înregistrată marți, 11 ianuarie.

1 dolar american = 4.3511 lei

Curs BNR liră sterlină

În schimb, lira sterlină este, față de dolar, este într-o relativă creștere. Potrivit informațiilor afișate de cursul valutar interbancar miercuri dimineață, lira are o valoare mai mare față de cea înregistrată pe 11 ianuarie. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.9338 lei

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:57
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară