Stanga
Dreapta

Curs valutar BNR 12 ianuarie 2022. Cât valorează un euro astăzi

Gabriela Mihai, 12 ianuarie 2022, Ora 10:59

  • print
  • |
curs-valutar-bnr-12-ianuarie-2022-cat-valoreaza-un-euro-astazi-49965-1.jpg

 

Banca Națională a României (BNR) a anunțat, prin intermediul cursului interbancar afișat miercuri dimineață, valorile pe care le înregistrează pe 12 ianuarie principalele monede. Totuși, trebuie ținut cont că valorile lor se pot modifica până la ora 13.00, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

 

Astfel, 1 euro este cotat la 4.9454 lei, într-o ușoară creștere față de ziua de marți, când valora 4.9452 lei. De precizat că până la ora 13.00, valoarea lui se poate modifica. În schimb, dolarul american se află într-o scădere față de ziua de marți.

Miercuri, moneda americană are o valoare de 4.3511 lei față de 4.3637 lei înregistrată pe data de 11 ianuarie. În schimb, lira sterlină, față de dolar, a crescut față de ziua de marți și a ajuns la 5.9338 lei, față de 5.9370 lei, valoarea pe care a avut-o pe 11 ianuarie.

Curs BNR euro

Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, un euro are astăzi, 12 ianuarie, o valoare mai mare față de cea pe care a înregistrat-o în ziua de marți. Este, putem spune, o veste proastă, în special pentru cei care au rate în euro.

1 euro = 4.9454 lei

Curs BNR dolar american

În schimb, dolarul american este în scădere. Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului interbancar afișat miercuri dimineață, că moneda are o valoare mai mică față de cea înregistrată marți, 11 ianuarie.

1 dolar american = 4.3511 lei

Curs BNR liră sterlină

În schimb, lira sterlină este, față de dolar, este într-o relativă creștere. Potrivit informațiilor afișate de cursul valutar interbancar miercuri dimineață, lira are o valoare mai mare față de cea înregistrată pe 11 ianuarie. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat.

1 liră sterlină = 5.9338 lei

 

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:53
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă