Stanga
Dreapta

Descinderi în Capitală și alte șase județe

Gabriela M Bogdan, 26 septembrie 2023, Ora 10:32

  • print
  • |
descinderi-in-capitala-i-alte-ase-judete-51880-1.jpg

Polițiștii fac marți 14 percheziții domiciliare în Capitală și în mai multe județe într-un dosar în care administratorii unei firme sunt cercetați pentru că ar fi facilitat înregistrarea unor contracte de muncă fictive, în baza cărora s-a solicitat acordarea indemnizației pentru creșterea copilului.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova fac marți dimineața 14 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic și fals în declarații.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019 - 2021, administratorii unei firme din București ar fi facilitat înregistrarea a 11 contracte de muncă fictive, iar, ulterior, în baza acestora, s-a solicitat acordarea indemnizației pentru creștere copil. Totodată, 14 persoane vor fi duse la audieri.Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.400.000 de lei.

 

FOTO: oradesibiu.ro

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:31
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară