Stanga
Dreapta

Guvernul continuă reforma în domeniul sănătății

Gabriela M Bogdan, 31 ianuarie 2023, Ora 11:06

  • print
  • |
guvernul-continua-reforma-in-domeniul-sanatatii-51425-1.jpg

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de marţi un proiect de ordonanță pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative cu impact în domeniul sănătăţii.

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a dat detalii, în ședința de Guvern, despre acest proiect.

„Avem pe listă un proiect de ordonanță de urgență care are ca și scop introducerea noului contract cadru care asigură noi norme metodologice și sperăm să îmbunătățească accesul de servicii de sănătate al pacienților din România și, de asemenea, un lucru extrem de important clarifică datele și informațiile cuprinse în dosarul electronic de sănătate al pacientului. Ca să putem să avem un contract cadru consolidat și care să țină cont de sugestiile pe care le fac, atât profesioniștii din domeniul sănătății, cât și organizațiile de pacienți. Termenul acestui proiect va începe la sfârșitul trimestrului al II-lea și în felul acesta este îndeplinit și un jalon din PNRR”, a spus Rafila, în debutul ședinței de guvern.

„Este important ca acest proiect să demareze și sunt convins că vom reuși să transpunem în realitate aceste proiecte”, a spus Rafila.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:27
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară