Stanga
Dreapta

Marcel Ciolacu și-a luat viză pentru SUA

Gabriela M Bogdan, 2 februarie 2024, Ora 11:17

  • print
  • |
marcel-ciolacu-i-a-luat-viza-pentru-sua-52081-1.jpg

Premierul Marcel Ciolacu s-a dus, vineri dimineața, să își ia viza pentru Statele Unite, chiar dacă nu intenționează să călătorească în următoarea perioadă.

El a postat pe pagina sa de  Facebook și o fotografie în care apare la ghișeu alături de ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec.

„M-am alăturat românilor care în aceste zile își iau vize pentru #SUA, chiar dacă nu intenționează să călătorească în următoarea perioadă. Scopul demersului nostru este de a coborî rata respingerilor sub 3% pentru a îndeplini astfel condițiile eliminării vizelor pentru State Unite ale Americii. Avem un Parteneriat strategic cu Statele Unite puternic și vă invit pe toți cei care îndepliniți condițiile pentru obținerea vizei să vă alăturați acestei acțiuni. Împreună, putem atinge obiectivul ca din 2025 românii să călătorească fără vize în SUA!”, a scris Ciolacu.

 

FOTO:  digi24.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:40
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară