Stanga
Dreapta

Mesaj pentru regele Charles al III-lea, după diagnosticarea cu cancer

Gabriela M Bogdan, 6 februarie 2024, Ora 11:09

  • print
  • |
mesaj-pentru-regele-charles-al-iii-lea-dupa-diagnosticarea-cu-cancer-52085-1.jpg

Casa Regală a Marii Britanii a anunțat, luni, faptul că regele Charles al III-lea suferă de cancer. Majoritatea liderilor europeni au reacționat imediat și au transmis mesaj chiar în ziua de luni.

Veste terifiantă de la Palatul Buckingham: Regele Charles are cancer

Președintele Klaus Iohannis a transmis abia a doua zi un mesaj, fiind printre ultimii lideri europeni care au făcut acest gest.

”Gândurile noastre se îndreaptă către Majestatea Sa Regele Carol al III-lea și familia regală, precum și către poporul Regatului Unit în aceste momente dificile. Îi dorim Majestății Sale o recuperare completă.”, arată mesajul lui Klaus Iohannis.

FOTO: ziare.com

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară