Stanga
Dreapta

Noi posturi scoase la concurs. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a te angaja la ANAF

Gabriela M Bogdan, 27 martie 2023, Ora 11:41

  • print
  • |
noi-posturi-scoase-la-concurs-conditiile-pe-care-trebuie-sa-le-indepline-ti-pentru-a-te-angaja-la-anaf-51571-1.jpg

Românii, care își caută un loc de muncă în această perioadă, au primit o veste bună din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, care a scos la bătaie peste 100 de posturi. Iată ce condiții ar trebui să îndeplinească potențialii candidați și când va avea loc prima probă de admitere.

Se fac angajări la ANAF, în această perioadă, iar doritorii pot ajunge să câștige chiar și 10.000 de lei pe lună, cu tot cu sporuri. Vestea a fost dată chiar de către reprezentanții instituției care speră să atragă tot mai multe persoane, astfel încât să ocupe toate locurile disponibile.

ANAF face din nou angajări în 2023

În acest moment, ANAF a scos la licitație posturi pentru funcții la Direcția generală antifraudă fiscală, Direcția generală control venituri persoane fizice, Direcția generală coordonare control fiscal sau Direcția generală de management al riscurilor. Potrivit informațiilor apărute deja pe site-ul oficial, candidații pot depune dosarele în perioada 24 martie-12 aprilie 2023, urmând ca între 13 și 21 aprilie să aibă loc validarea lor.

Pe data de 27 aprilie 2023 va avea loc prima probă scrisă, la ora 10:00. Va exista și un interviu ce se va susține la 5 zile distanță de la prima probă scrisă. În privința salariilor, un consilier la ANAF câștigă între 7.000 și 10.000 de lei pe lună, la un spor de 1.100-1.500 de lei pe lună.

 

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să se angajeze la ANAF:

  • să aibă cetățenie română și domiciliu în România;
  • să aibă 18 ani;
  • să aibă capacitate deplină de exercițiu;
  • să fie apt din punct de vedere medical să exercite o funcţie publică;
  • să nu fi avut o condamnare pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii, infracţiuni de corupţie sau de serviciu, infracţiuni care împiedică înfăptuirea justiţiei, infracţiuni de fals ori a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei publice, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea, amnistia post-condamnatorie sau dezincriminarea faptei.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:00
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară