Stanga
Dreapta

Premoniția Ronei Hartner înainte de moarte: „Haide, fata mea!”

Gabriela M Bogdan, 24 noiembrie 2023, Ora 10:54

  • print
  • |
premonitia-ronei-hartner-inainte-de-moarte-haide-fata-mea-51987-1.jpg

Marea artistă Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de 50 de ani, după o grea suferință. Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze.

Pe parcursul tratamentului său plin de suferință, Rona Hartner a experimentat un vis cu o adâncime remarcabilă. Tatăl ei, care s-a stins din viață acum mulți ani, i s-a arătat și a încercat să o convingă să i se alăture în ceruri. În acele momente, actrița a simțit o prezență rece în spital și a auzit vocea tatălui său care îi spunea: „Haide, fata mea!”.

În timpul acestei viziuni, Iisus însuși i-a adresat Ronei o întrebare crucială: „Și dacă nu vreau să te vindec?”.

Această întrebare a constituit un moment de cotitură în parcursul ei, determinând-o să mediteze asupra adâncimii credinței sale și a importanței iubirii divine în fața provocărilor vieții. Răspunsul său a fost o rugăciune profundă, inspirată de un Psalm care subliniază că iubirea divină transcende viața însăși. Această legătură spirituală a avut un impact profund asupra evoluției stării sale de sănătate, marcând o schimbare benefică și semnificativă în cursul tratamentului.

Se vindecase de cancer, dar boala a recidivat

Inițial, Rona Hartner își revenise, în urma unui tratament, dar cancerul a recidivat și a avut o evoluție galopantă.

Rona Hartner a dezvăluit că s-a tratat la un spital de stat din Franța și că o mutație a cancerului de care a suferit a fost cheia salvării ei.

"Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

 

FOTO:  specialarad.ro

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară