Stanga
Dreapta

Totul Verde reia lucrările la parcul din aleea Terasei, Sector 4

Gabriela Mihai, 20 octombrie 2021, Ora 11:12

  • print
  • |
totul-verde-reia-lucrarile-la-parcul-din-aleea-terasei-sector-4-1.jpg

 

Am avut parte de o vreme ploioasă timp de aproape o săptămână. Tocmai atunci începuse refacerea totală a locului de joacă pentru copii din strada  Aleea Terasei nr. 4, unul dintre cele mai mari astfel de spații care există între blocuri, din sectorul 4.

 

Până să înceapă ploile, muncind intensiv, cei de la Totul Verde. SA au reușit să-l aducă la un stadiu de aproximativ 70 la sută.

La cum arată acum prognoza meteo, cu o îmbunătățire semnificativă a vremii, chiar de zilele acestea se vor putea relua lucrările, iar în cel mult 14 zile parcul va fi redat copiilor din zonă, dar și elevilor de la Școala Gimnazială nr. 194, aflată în apropiere.

Noutăți din activitatea companiei Totul Verde, dar și detalii despre produsele și serviciile oferite de aceștia, pot fi regăsite pe noul site www.totulverde.ro.

 

 

FOTO:Gabi Boholț

 

EDITORIAL

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: “A venit Militia!”

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: “A venit Militia!”

  Omul de afaceri Gigi Becali a fost implicat într-un accident, în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost izbită de un șofer care urcase băut la volan, conform primelor informații apărute în presă. Becali a comentat accidentul în stilul caracteristic.   " A fost un banal accident. ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:36
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă