Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Partidul lui Ponta în faliment. Salariul de barosan de 5000 DE EURO şi autoturismul Tesla rămân o amintire

Laurentiu Ion, 31 decembrie 2021, Ora 10:10

  • print
  • |
partidul-lui-ponta-in-faliment-salariul-de-barosan-de-5000-de-euro-si-autoturismul-tesla-raman-o-amintire-49927-1.jpg BREAKING NEWS

 

Pro România rămâne fără subvenţia lunară de la stat din cauza datoriilor neachitate. Astfel, şi preşedintele partidului, Victor Ponta, a rămas de trei luni fără salariul de la partid, anunţă Europa Liberă.

Din luna septembrie, conform datelor Autorităţii Electorale Permanente, Pro România nu mai poate face nici o cheltuială din ce primeşte de la bugetul de stat. În acest an, Pro România a beneficiat de o subvenţie de peste 3.2 milioane de lei (peste 640.000 de euro), datorită scorului înregistrat la alegerile locale.

Din cauza datoriilor acumulate de Pro România, Autoritatea Electorală Permanentă a fost informată că trebuie să vireze suma către un executor. Astfel, din luna septembrie, Pro România raportează la AEP că nu mai are vreo cheltuială pe vreun capitol.

„Este fără precedent. Este pentru prima dată când un partid pierde toată subvenţia acordată într-o lună. Este vorba de executări silite”, au declarat surse din AEP.

Dacă bugetul de salarii al Pro România era în august 2021 de 130.512 de lei, în luna septembrie la capitolul salarii apar zero lei. Situaţia se repetă în luna octombrie, conform datelor AEP.

Printre cei care apăreau că încasează salariu de la Pro România, până în luna august, se număra chiar preşedintele partidului Victor Ponta. Fostul premier încasa un salariu lunar brut de 5.000 de euro.

Salarii de la partid primeau şi apropiaţii lui Victor Ponta, toţi banii provenind de la bugetul de stat.

La începutul anului 2021, Pro România a achiziţionat un autoturism electric marca Tesla X, peste 500 cp, cu o valoare de peste 130.000 de euro. Maşina a fost folosită de partid însă doar nouă luni, deoarece a fost scoasă la vânzare în această toamnă pentru a acoperi datoriile.

 

EDITORIAL

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

Prostu' clasei s-a ajuns medic pe Facebook

  Nu e dobitoc cu cont de Facebook care să nu se dea în stambă zilele ăstea pe unde are ocazia cu sfaturi medicale de genul: nu există COVID, nu mergeți la spital, medicii vă omoară, la ATI îi leagă și îi sedează pe bolnavi! Băi, deștepților, voi omorâți mai mulți oameni decât poate un medic să salveze! ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:44
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă