Stanga
Dreapta

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, în vizită pe Muntele Athos

Valentina Popescu, 8 mai 2023, Ora 17:02

  • print
  • |
presedintele-camerei-deputatilor-marcel-ciolacu-in-vizita-pe-muntele-athos-51666-1.jpg

 

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a mers în pelerinaj la Mănăstire și a participat la Sfânta Liturghie. Profesorul Sfintei Mănăstiri Vatoped, Starețul Efraim , a oferit președintelui PSD o icoană a Maicii Domnului.

Conform obiceiului, vizitatorilor le-au fost oferite ouă roșii de Paște.

Sfânta icoană a Sfintei Panagia Elaivrytissa datează din secolul al XIV-lea și se găsește în Sfinta Mare Mănăstire Vatoped. Tradiția relatează următoarea minune:

„Într-o perioadă de lipsă de untdelemn în mănăstire, Sfântul Gennadios, majordomul mănăstirii, a început să economisească untdelemnul dându-l numai pentru uzul bisericii. Dar bucătarul a protestat în fața starețului, iar acesta i-a poruncit sfântului să dea cu generozitate untdelemn frăției, sperând în providența Maicii Domnului. Când Sfântul Gennadios s-a dus într-o zi la vas, a văzut uleiul revărsându-se din altar și ajungând până la ușă. De atunci, imaginea are o mireasmă minunată.”

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:38
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară