Stanga
Dreapta

Primarul Cristian Popescu Piedone promite noi locuri de parcare lângă Piața Rahova, pe Strada Buzoieni

Gheorghe George, 23 iulie 2024, Ora 09:46

  • print
  • |
primarul-cristian-popescu-piedone-promite-noi-locuri-de-parcare-langa-piata-rahova-pe-strada-buzoieni-52203-1.jpg

Cristian Popescu Piedone le promite bucureștenilor noi locuri de parcare după ce mai multe construcții ilegale, aflate în apropiere de Piața Rahova, au fost demolate. Acestea se aflau la intrarea pe Strada Buzoieni, fix în spatele stației STB unde opresc autobuzele 139 și 226.

În incinta construcției ilegale funcționa de mai mulți ani un magazin de haine, cunoscut de cei care locuiesc în zona respectivă. In data de 27 iunie 2024, echipele de muncitori din cadrul PS5 au demolat construcția respectivă.

Primarul Cristian Popescu Piedone a transmis că motivul pentru care aceasta a fost demolată este că era ilegal ridicată:

După 30 de ani, calvarul de pe Buzoieni s-a închis. Aici, în cadastrul Municipiului București, figurează domeniu public. Cei care au ridicat aceste construcții ilegale au apelat la tot felul de metode pentru a întârzia demolarea. 

Astăzi am terminat, redăm strada oamenilor. 

Edilul a transmis că aria a fi complet transformată, aici urmând să fie realizate: noi locuri de parcare, zone de relaxare și, nu în ultimul rând, trotuare.

 

Vom face locuri de parcare, zone de odihnă, trotuare, că nu existau trotuare din cauza construcții ilegale de pe domeniul public. Repet: 30 de ani de ani au durat procesele și ilegalitățile. Mulțumesc pe această cale autorităților care ne-au sprijinit: Poliția Română, Apa Nova, Enel, Distrigaz, care au debranșat aceste construcții. 

Astăzi am intrat cu toții în normalitate și în legalitate. 

Primarul din Sectorul 5 a anunțat și un termen limită pentru finalizarea lucrărilor de la intrarea pe Strada Buzoieni. Mai precis, acesta le-a transmis bucureștenilor că zona va fi finalizată până la data de 15 august 2024.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară