Stanga
Dreapta

Un elicopter al Armatei SUA a aterizat pe un teren agricol din Constanţa

Marian Vasile, 25 mai 2021, Ora 19:11

  • print
  • |
un-elicopter-al-armatei-sua-a-aterizat-pe-un-teren-agricol-din-constanta-48580-1.jpg

Un elicopter de război Apache a aterizat,  pe un câmp din Pecineaga, judeţul Constanţa, motivul nefiind clar, însă oamenii care treceau prin zonă l-au filmat şi chiar i-au întrebat pe piloţi dacă au nevoie de benzină.

Imaginile cu elicopterul aflat pe un teren agricol au fost publicate pe reţeaua socială TikTok şi au devenit virale. În imagini se poate observa cum un tânăr, aflat la volanul unui autoturism, ajunge în zona în care elicopterul de război Apache a aterizat pe câmp, în timp ce prietenul său, aflat pe scaunul din dreapta, filmează totul cu telefonul mobil.

Lângă elicopterul Apache se află o tânără din cadrul Armatei americane, aceasta fiind întrebată de şofer, iniţial în limba română şi apoi în limba engleză, dacă are nevoie de benzină.

Un elicopter Apache, sau elicopterul Boeing AH-64 Apache, este un elicopter de atac/antitanc modern, folosit de armata SUA. 

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:03
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă