Stanga
Dreapta

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

Gabriela Mihai, 29 iulie 2021, Ora 10:58

  • print
  • |
pre-edintele-pnl-ludovic-orban-taxeaza-declaratia-lui-citu-dupa-ce-acesta-a-afirmat-ca-primarii-sunt-doar-vehicule-48923-1.jpg

 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că declaraţia premierului potrivit căreia primarii sunt ”doar vehicule” a fost ”total neinspirată”, în România existând principiul autonomiei locale. ”Vremea centralismului democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mult”, a afirmat Orban.

 

Ludovic Orban a fost întrebat, joi, dacă primarii sunt ”doar vehicule”, cum a afirmat premierul, şi a răspuns: ”A fost o declaraţie total neinspirată. În România există principiul autonomiei locale, în România cetăţenii îşi aleg primarii, consiliile locale, consiliile judeţene care (...) acţionează pentru punerea în practică a programelor de devoltare nicidecum...”.

Liderul PNL a mai declarat că democraţia înseamnă autonomia autorităţilor locale.

”Vremea centralismuluid democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mult. Democraţia înseamnă şi autonomia autorităţile locale”, a mai declarat Orban.

Europarlamentarul PNL Mircea Hava, fost primar al municipiului Alba Iulia timp de şase mandate, afirmă că, "într-un moment mai puţin inspirat, premierul Cîţu i-a catalogat pe primari drept «doar vehicule»", deşi aceştia sunt "inima şi măsura valorii unui partid", iar "cele mai importante victorii politice ale PNL au fost aduse de către primari".

 

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:51
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă