Stanga
Dreapta

Stelian Muscalu: AUR, negul de pe obrazul României

Bogdan Ionescu, 12 decembrie 2020, Ora 13:14

  • print
  • |
stelian-muscalu-aur-negul-de-pe-obrazul-romaniei-48352-1.jpg

În momentul în care votezi din frustrare, fără o minimă documentare lucurile ies prost. A intrat în Parlament un Cal Troian. Au câștigat alegerile o serie de infractori de cea mai joasă speță, spărgători de bancomate, criminali și poate cel mai puțin grav, în toată această înșiruire, populiști ieftini, de duzină. Toți s-au strâns într-un partid numit AUR. Uitându-mă la tipologia membrilor îmi dau seama că românii habar nu au ce au votat.

Am făcut un exercițiu simplu, la îndemâna oricui. Am căutat pe net, timp de 5 minute, informații despre candidații AUR la Parlamentul României.

Am selectat mai jos câteva rânduri despre o parte dintre membrii marcanți ai acestei “surprize” neplăcute, apărută ca un neg pe obrazul Parlamentului și implicit al României.

„Profil de deputat condamnat: Coordonatorul AUR Bihor este judecat pentru constituirea unui grup infracțional organizat care spărgea bancomate. În alt dosar penal a fost condamnat pentru lovire la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Ioan Mihai Lasca, liderul filialei din Bihor a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), este judecat în două dosare penale. În unul dintre ele a fost condamnat, luna trecută, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru lovire. În alt dosar, din 2019, instanța a instituit un ordin de restricție împotriva sa, la cererea fostei iubite care s-a plâns că ar fi avut un comportament agresiv. Organizator al protestelor anti-măști, Lasca deschide lista de deputați a AUR Bihor, filială care în acest județ are circa 9% din voturi.” (g4media)

“Văduva unui erou martir: „Decât să-i dau votul lui Tobă, mai bine îi dau glonțul cu care l-a executat pe soțul meu!” – (podul.ro)

„Lt. col. (r) Francisc Tobă a fost acuzat de tentativă de omor deosebit de grav şi complicitate la tratamente neomenoase. Presa a relatat despre Tobă că împreună cu Lt. Col. Dragomir Aurel, începând cu data de 22.12.1989, însoţiţi de militari în termen, înarmaţi, au ridicat din secţiile Spitalului Judeţean Sibiu mai multe persoane rănite, în ciuda insistenţelor cadrelor medicale. Aceştia au fost duşi într-o sală de sport unde ar fi fost bătuţi de militari”, azi este deputat AUR.

Este probabil unul dintre cele mai mari pericole din politica românească. Foști securiști și actuali infractori și-au dat mâna pentru a o preluare ostilă a unei părți din frâiele acestei țări. Pe lângă numele „grele” partidul este susținut, pe filiera rusă, ceea ce complică lucrurile și mai mult.

„Diana Iovanovici-Şoşoacă, cea care militează împotriva măștii, a obţinut un mandat de senator de Iaşi pe listele AUR.

Şi ea se numără printre figurile care ies în evidență din rândurile acestei formațiuni politice. A ajuns celebră pentru scandalurile la care a participat. Printre acestea, hărțuirea ministrului Sănătății, certuri cu jandarmii la moaștele Sfintei Parascheva sau scandaluri cu poliția pentru nepurtarea măștii de protecție.” (ziarulunirea.ro)

Ai putea spune că tot ce a fost mai rău, mai puturos în societatea românească a fost poleit cu AUR... ca să le ia ochii alegătorilor.

Şi am să închei aşa:

„Un popor care votează corupți, impostori, hoți și trădători nu este victimă, este complice” – George Orwell.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:13
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară