Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Seriozitate liberală!

Victor Bogdan, 30 noiembrie 2019, Ora 16:21

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47733-1.jpg BREAKING NEWS

Rareș Bogdan: „schimbăm prefecții în 48 de ore”. Ludovic Orban: „vor fi schimbați după alegeri”. Poate după parlamentarele din 2020…

 

Consecvența pare a nu fi un apanaj al liberalilor. Au dat din coate să ajungă la putere și acum dau, dar din colț în colț. Declarațiile sforăitoare ale băieților din Modrogan nu se regăsesc și în realititate . Un deja vu.

Ce se mai învortoșau alde Rareși, Ludovici, Turcane… că sparg pensiile speciale, alegeri locale în două tururi, schimbari ale prefectilor, subprefecțiolor și câte și mai ca CÂȚU. Să fie adevărat că se negociază individual Orbane?

Ete că sări Euro, pensiiile să mai vedem, salariile mai pe seară, iar schimbările promise, ioc. Prefecții și subprefecții, civilizați la locul lor, pe la Transporturi au fost schimbați pentru două zile și repuși în funcție tot directorașii, cică ai dușmanilor din PSD și tot așa.

Doar venirea lui Pledoiu (parcă așa se pronunță) la Justiție a salvat aparențele. Acolo se mișcă treaba. Loazele trec la locul lor, mângâiați pe cap și încurajați.

Portocală și al lui șef, băgați înapoi în pâine, mai curați și mai uscați, ca Pameprs-ul. O altă valoare de procuror, Popescu din Caracal – ăl de-o are pe conștiință (vorba vine) pe Alexandra, trimis înapoi la treabă ca o floricică. Ludovice, o mărire de salariu, ceva?

S-au scufundat vapoarele cu oi cu tot. Pe ministrul agriculturii, scuze dar nu cred că îl știe cineva, nu l-am vazut, nu l-a inetresat. I-or fi mâncat cormoranii lui Daea, limba. Omul potrivit la locul potrivit.

Cât despre fătuca de la Muncă, ce să mai vorbim. După ce a văzut-o și câinele Dingo a început, scăracul, șă latre.

Se reduce bugetele la Învățământ și Sănătate. Tot răul spre bine. Se dă mai mult către merituoșii băieți cu ochi albaștri. Păi doar aștia sunt singurii care ne ascultă și după alegeri. Carte multă nu se cere, iar sănătate aveau și aia de pe Titanic. Noroc nu au avut. Cam ca pe aici.

Și uite așa cum să nu crezi în primisiunile liberale. Sau poate, pușchea pe limbă, alea 48 de ore or fi ore polare. Stati cuminți dragi prefecți și subprefecți, aia de la PSD poate vă mai schimbau la un moment dat, liberalii însă vă țin pe viață! Dacă și mișcați din urechi…

Să trăiți bine, bă!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară