Stanga
Dreapta

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

ro.ro, 16 februarie 2020, Ora 10:02

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47875-1.jpg

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei? 

 

Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de vreme... Si-au vazut paraditorii scroafa urcata in copac la Bruxelles si cred ca pot reinvia vremurile de politie politica odioasa pe care le-au concertat cu anumite elemente antinationale din SRI? Cred ca romanii mai pot accepta reintoarcerea la perioada de politie politica, in care in numele “anticoruptiei” si la ordine externe s-au distrus pe protocoale abuzive incheiate cu SRI toate elitele Romaniei, incat aproape toata economia a ajuns pe maini straine? Totul sub ochii Uniunii Europene si ale Statelor Unite ale Americii, care au sustinut abuzurile procurorilor DNA in cadrul unui experiment de proportii, de preluare a dominatiei asupra unei tari, cu arma dosarelor penale.

Faptul ca DNA isi permite sa redeschida epoca dosarelor spectacol, ridicand cu catuse elitele tarii, care nu prezinta niciun pericol public, este consecinta lipsei totale de raspundere pentru procurorii DNA care in ultimii 10 ani au generat peste 1000 de achitari (adica oameni nevinovati, trimisi in judecata fara probe, distrusi profesional sau familial, unii bagati in groapa la propriu, afaceri si destine distruse, interese nationale subminate). Asta este si consecinta faptului ca Sectia de Investigare a Infractiunilor din Justitie, care trebuia sa-i trimita pe capete in judecata pe procurori abuzivi gen Negulescu, Onea si alte specimene de aceeasi teapa, e condusa de fostul procuror DNA, Nicolae Marin, un element brutal care a generat condamnarea Romaniei la CEDO pentru retinerea abuziva a omului de afaceri Puiu Popoviciu.

Cazul medicului Mircea Beuran, eminent chirurg care a salvat mii de vieti, ridicat cu catuse pe un simplu denunt, si perchezitionat la domiciliu cu mascati, ca un borfas periculos, pe acuzatia ca in urma cu un an si jumatate ar fi primit mita 10.000 euro umple paharul! De cand un chirurg emerit este un pericol daca e cercetat in libertate? Dar la pacientii doctorului Beuran, care erau programati sa fie operati si care acum asteapta cu teama pentru viata lor s-au gandit procurorii DNA? Raspund astia pentru ce fac vreodata?

Comunicatul de presa al DNA dat joi publicitatii, pe cazul Beuran, este unul de maxima infectie, care incalca flagrant prezumtia de nevinovatieIn orice stat civilizat, pentru un asemenea comunicat instanta anula toate probele si exonera de raspundere acuzatul. Pentru ca acesta a fost prezentat opiniei publice ca vinovat. Acuzat negru pe alb ca a primit mita! In iresponsabilul comunicat de presa se folosesc acuzatii determinate – desi procurorii DNA nu au nicio dovada a remiterii sumei de 10.000 euro – precum: “a acceptat si primit 10.000 euro”... “inculpatul a primit banii”... “prezentul dosar s-a constituit ca urmare a sesizarii depuse de persoana care a remis banii mentionati mai sus cu titlul de mita



 

 

Deci nu exista flagrant, nu exista dovada remiterii sumei, ci doar o declaratie a unei persoane dubioase care pretinde ca a dat mita. Deci o persoana fara moralitate, care denunta ca a savarsit o infractiune si care este pusa la adapostul impunitatii oferite de procurori.

Oameni buni, pentru cine stie Drept, mita nu se poate dovedi cu declaratii de martori-denuntatori! Pana la transformarea DNA in politie politica nu exista in justitia romana caz in care sa nu se faca flagrant la dovedirea unei mite. Absenta flagrantului nu se concepea!

Dar in DNA, unde intreaga tara a auzit-o pe inregistrari pe Kovesi cum cerea procurorilor din subordine “decapari” de premieri si ministri sau cum vorbeau ca mafiotii Onea si Portocala, denuntul a devenit proba suprema.

Din cauza DNA care a vanat continuu elitele romanesti, azi Romania nu mai are politician care sa poata sta pe picioare in fata marilor state care mereu ne pretind cate ceva. Nimeni nu mai apara interesul national, ca nu cumva sa i se faca dosar penal. Patronii de presa au fost decimati, DNA a facut dosare penale la jumatate din judecatorii tarii ca sa-i tina sub teroare si santaj, oamenii de afaceri romani au fost bagati de-a valma in inchisori si multe afaceri inchise pentru ca sa le preia strainii. In mare, cam cine a devenit o referinta pe domeniul lui, a ajuns inculpat si privat de libertate de niste naparci care nu raspund pentru modul in care fabrica dosarele.

De ce se vrea azi capul doctorului Mircea Beuran? Pentru ca la un semn, DNA si DIICOT au executat in ultimii ani toata medicina de elita a Romaniei. Pentru ca e ordin extern ca intreaga Sanatate sa fie privatizata si ca toate operatiile costisitoare sa ajunga sa fie facute pe sume uriase, la clinicile din Viena sau alte spitale din Vest, din banii asiguratilor din sistemul de sanatate. Pentru ca niciun transplant sa nu se mai faca in Romania!

Sa nu uitam de cazul celor 77 oncologi inculpati cu autobuzul de DNA, de cazurile doctorilor Mihai Lucan (transplanturi de rinichi), academicianul Irinel Popescu (transplanturi de ficat), Vasile Astarastoaie de la UMF Iasi (presedintele Colegiului Medicilor), ortopedul Gheorghe Burnei, Serban Bradisteanu (chirurg cardiolog), Sorin Oprescu si multi multi ani... De cand au ajuns elitele medicinii pericole publice?

De ce toti politicienii romani, din toate partidele, au ajuns vanati ca hotii de cai de servicii si procurori? Care nu raspund niciodata pentru dosarele fabricate... Peste o mie de achitari la DNA in ultimii 10 ani! Niciun procuror tras la raspundere. Acestor rebuturi profesionale le platim 30.000 lei, luna, in timp ce tara devine tot mai saraca, iar romanii continua calea pribegiei.

E timpul romani sa ne ridicam in strada, si oriunde ne-am afla, impotriva acestor naparci care folosesc actul de justitie pentru a elimina tinte, nu pentru a aplica legeaNaparcile trebuie trase la raspundere! Fiecare roman trebuie sa inteleaga ca aceste naparci paradesc – vorba lui Zdreanta - tot ce e bun romanesc. Ne afunda pe zi ce trece ca natiune in saracie, in lipsa de identitate nationala, in umilinta, ne calca drepturile fundamentale in picioare si ne rapesc dreptul de a fi o natiune puternica.

Coruptia din marile parchete ucide!



PS – Instanta a respins cererea DNA de arestare preventiva a doctorului Mircea Beuran, dar a decis arestarea medicului la domiciliu. Ce mizerie! Va puteti uita in ochii pacientilor lui Beuran doamna judecator?

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:33
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară