Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cristian Popescu Piedone, weekend printre oameni

Victor Bogdan, 2 septembrie 2024, Ora 11:47

  • print
  • |
cristian-popescu-piedone-weekend-printre-oameni-52217-1.png BREAKING NEWS

Cristian Popescu Piedone, cunoscut pentru dragostea sa față de tradițiile și târgurile bucureștene, și-a exprimat bucuria de a se întâlni din nou cu prietenii săi anticari.

Acesta a mărturisit că se energizează din poveștile pe care le aude prin târguri, unde își întâlnește prietenii, stă la discuții cu patrioții și negociază obiecte de valoare istorică descoperite întâmplător.

Primarul a descris atmosfera din târg ca fiind un amestec de bucurie și amărăciune, de bogății și chilipiruri, o imagine fidelă a realităților din România. În opinia sa, târgurile de weekend reflectă perfect starea țării, iar cei care înțeleg viața din aceste piețe înțeleg, de fapt, esența națiunii.

„Fericit să-mi revăd amicii anticari, bucuros să caut, să privesc și să iau acasă frumosul care-mi place! M-am trezit devreme, cum mi-e obiceiul, și-am petrecut o parte din weekend la… capătul Bucureștiului, printre mii de oameni buni și tot atâtea povești diverse despre lume și viață.

De vreo trei decenii, mă energizez cu poveștile auzite prin târg! Mă îmbrățișez cu prieteni dragi, stau la șuete cu patrioți, negociez câte un ciot de istorie găsit printr-un pod…

Râd și glumesc la câte o… populară, mai și oftez lângă o năframă cu trai greu și viață amară… Așa-i prin târgul cu de toate: bucurie și amar, bogății și chilipiruri! Târgul… e radiografia exactă a țării! Cine cunoaște viața de târg, știe prea bine că… așa ne este și țara”, transmite Piedone.

Piedone a subliniat că administrația locală și politicienii patrioți pot face mai mult pentru țară și pentru târgurile sale.

Târg special  in sectorul 5

 În Sectorul 5, unde își desfășoară activitatea, a anunțat că se va deschide un târg special destinat anticarilor și românilor care încearcă să-și câștige existența prin vânzarea diverselor obiecte. Acest târg, a spus el, va fi un loc unde toți, indiferent de statutul lor, vor fi respectați, fie că sunt vânzători sau cumpărători.

Proiectul a fost deja demarat și urmează să fie finalizat de Vlad Popescu Piedone, actualul primar al sectorului. Cristian Popescu Piedone, viitor senator, a promis că va oferi tot sprijinul necesar pentru realizarea acestui târg, exprimându-și încrederea că rezultatul va fi unul pozitiv.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:54
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară