Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Lidl umflă preţurile la anumite produse. Românii au aflat că produsele sunt mai scumpe în România decât în Olanda!

Valentina Popescu, 2 decembrie 2022, Ora 12:08

  • print
  • |
lidl-umfla-preturile-la-anumite-produse-romanii-au-aflat-ca-produsele-sunt-mai-scumpe-in-romania-decat-in-olanda-51309-1.jpg BREAKING NEWS

Lanțul de magazine Lidl a fost confruntat în mediul online de către un român care a descoperit că un anumit produs era mai scump în România decât în Olanda. Hipermarket-ul a răspuns dând vina pe inflație.

 

Un utilizator de Facebook a reproșat lanțului de magazine Lidl că același produs este mai scump în România decât în Olanda. Este vorba despre unul dintre produsele din gama Deluxe, anume „Jamón Serrano Reserva”. Utilizatorul de Facebook a prezentat o imagine care dovedește că în Olanda prețul este de circa 50 de euro – aproximativ 250 de lei, în timp ce în România acesta costă 299 de lei, conform site-ului oficial al magazinului.

Lidl confruntat după ce românii au descoperit că produsele sunt mai scumpe în România decât în Olanda! Răspunsul din partea magazinului este șocant!

Alte articole: 315.000 de euro încasați dintr-un foc. Cum a reușit Boris Johnson, fostul premier al Marii Britanii, spectaculoasa performanță

Lidl face diferențe în ceea ce privește prețul

Mă întristează când văd acelaşi produs mai scump în România comparativ cu Olanda (şi probabil că şi cu alte ţări în care Lidl are prezenta)”., a fost comentariul românului pe pagina de Facebook Lidl România

Reprezentanții magazinelor nu au negat că produsul este mai ieftin în Olanda decât în România, însă ei au justificat că această diferenșă de preț se datorează inflației ridicate din România, dar și la nivel european și, de asemenea, creșterii prețurilor la energie și combustibil.

„Dorim să te asigurăm că Lidl România depune în permanență toate eforturile pentru a-și respecta promisiunea făcută clienților, de a oferi produse la cel mai bun raport calitate-preț.

În egală măsură, venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă variată de produse de calitate și proaspete la prețuri Lidl, precum și promoții și oferte atractive.

Cu toate că, în ultima perioadă asistăm la o fluctuație a disponibilității materiilor prime, la creșterea constantă a prețurilor acestora, la creșterea inflației atât în România, cât și la nivel european, precum și la creșterea prețurilor pentru energie și combustibili, noi, Lidl România, continuăm să oferim cel mai bun raport calitate-preț cu care v-am obișnuit.

Te așteptăm în continuare în magazinele noastre și vă asigurăm că echipa Lidl România este în permanență preocupată de a oferi nu doar produse ieftine, ci produse ieftine de o calitate foarte bună, proaspete și într-o gamă pe placul clienților noștri. O zi frumoasă!”., au răspuns reprezntanții companiei.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:24
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară