Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Unui afacerist de top din România îi stă în gât Vila Reginei Maria, din Mamaia

Laurentiu Ion, 2 decembrie 2022, Ora 11:37

  • print
  • |
unui-afacerist-de-top-din-romania-ii-sta-in-gat-vila-reginei-maria-din-mamaia-51298-1.jpg BREAKING NEWS


Un afacerist din Mureș, asociat la SC Vulturii Mării SRL, vrea să demoleze Complexul Bar Orient – Restaurant Unirea, clădire emblematică din Mamaia, edificată la cererea Reginei Maria. Evident, sunt o sumedenie de pași pe care trebuie să-i urmeze, inclusiv obținerea avizului Direcției Județene de Cultură. Dacă îl va obține, atunci clădirea va fi pusă la pământ în locul ei urmând, cel mai probabil, să răsară vreun complex imobiliar.

 

Terenul, impreuna cu clădirea, au fost cumpărate de Mamaia SA, de la municipalitate, în 2003, ulterior acestea ajungând în proprietatea firmei de mai sus. La acea dată, asociat era Florin Dima, cetățean elvețian de naționalitate română, însă în 2018 acesta s-a retras din firmă, cedând acțiunile lui Liviu Iuliu Cojoc.

Din 2007, firma are cifra de afaceri 0, profitul pe minus, iar anul trecut a avut datorii de 379 076 lei. Liviu Iuliu Cojoc este un prosper om de afaceri din Mureș, acesta fiind implicat în nouă societăți. Dintre acestea amintim : Neuron SRL, Dafcochim SRL, Dafcochim Distribution SRL,Dafcochim Agro, Spatiu Comercial Vitan SRL, Kodagro SRL etc.

„ Știu de această inițiativă, dar deocamdată s-a obținut doar certificatul de urbanism pentru demolare. Mai sunt pași de făcut până la demolarea propriu-zisă, inclusiv Comisia de Cultură are un cuvânt de spus și sper ca avizul de demolare să fie negativ.” a declarat Cătălin Iacob, consilier local .

 

EDITORIAL

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Cea mai puternică organizatie a romilor din Romania vine în ajutorul familiei Mocanu din Ciorăști – Vrancea

Reprezentanții Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE) s-au deplasat în comuna Ciorăști, județul Vrancea, pentru a veni în ajutorul familiei Mocanu, ai cărei copii au fost luați în plasament de către autorități. Prim-vicepreședintele APRPE, Daniel Vasile, a preluat personal acest caz. “Este important să abord ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară