Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Anaser Duduianu, căutat de poliția britanică după ce a comis mai multe escrocherii în Marea Britanie

Gabriela M Bogdan, 16 august 2021, Ora 12:00

  • print
  • |
anaser-duduianu-cautat-de-politia-britanica-dupa-ce-a-comis-mai-multe-escrocherii-in-marea-britanie-49083-1.jpg BREAKING NEWS

 

Anaser Duduianu este căutat acum și de poliția din Marea Britanie. Acesta ar fi înșelat mai multe persoane, tot de origine română, care l-au denunțat autorităților londoneze. Interlopul este dat în urmărire internațională.

Anaser Duduianu este unul dintre fii celebrului Cristofor, considerat unul dintre cei mai temuți interlopi din gardă veche. Alături de frații său a continuat moștenirea și de-a lungul timpului au avut numeroase probleme cu legea. Aceștia s-au impus pe străzile din București prin numeroase acte de violență. 

Recent, Anaser Duduianu a părăsit România după ce a fost acuzat că l-ar fi jefuit, în mod sistematic, pe Florin Salam dar și pe alți lăutari cunoscuți. Acesta a fost dat în urmărire după ce manelistul a depus o plângere în care a povestit cum era obligat să plătească sume considerabile către membrii clanului.

După acuzațiile adus, Anaser Duduianu a părăsit țara și s-a refugiat în Marea Britanie, acolo unde continuă să aibă probleme cu legea. Recent acesta a fost denunțat de către mai multe persoane.

Anaser Duduianu, căutat de poliția britanică

Deși Anaser Duduianu „activează” și în Marea Britanie și recent a fost internat și în spital, autoritățile par că nu reușesc să pună mâna pe el. Recent, acesta a intrat și în atenția autorităților britanice, după ce au fost înregistrate mai multe plângeri pe numele lui.

Plângerile ce îl vizează pe Anaser Duduianu presupun infracțiuni de înșelăciune. Se pare că este vorba despre o persoană care a reclamat faptul că ar fi fost înșelată cu un ceas în valoare de câteva zeci de mii de euro și o altă victimă care ar fi susținut că Anaser Duduianu ar fi păcălit-o cu un autoturism de lux.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară