Stanga
Dreapta

Descinderi în București și Ilfov, unde o minoră era obligată să se prostitueze

Gabriela M Bogdan, 20 august 2021, Ora 10:47

  • print
  • |
descinderi-in-bucure-ti-i-ilfov-unde-o-minora-era-obligata-sa-se-prostitueze-49137-1.jpg

 

Joi, 19 august, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au desfășurat o acțiune, în municipiul București și în județul Ilfov, pentru documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de trafic de minori. În cadrul acțiunii, a fost efectuată o percheziție domiciliară și au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere.

 

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2019, trei persoane ar fi recrutat, găzduit și obligat să practice prostituția o victimă, minoră, aflată într-o formă de protecție instituționalizată, în cadrul unei direcții de asistență socială și protecție a copilului din București.

Persoanele bănuite ar fi folosit în activitatea infracțională diferite site-uri de anunțuri de publicitate din mediul online, facilitându-se astfel legătura între clienții doritori de servicii sexuale și victima, care ar fi fost obligată să presteze aceste servicii sexuale. De asemenea, persoanele bănuite și-ar fi însușit sumele de bani astfel obținute.

În urma percheziției efectuate, au fost ridicate mai multe telefoane, dispozitive electronice și mai multe mijloace materiale de probă.

2 persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, iar pentru o persoană s-a dispus măsura controlului judiciar.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul unui echipaj de intervenție din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

11:40
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară