Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Fugarul Cristian Rizea, eliberat din închisoarea din Republica Moldova începe “SPOVEDANIA MINCIUNILOR”

Gheorghe George, 10 mai 2021, Ora 14:27

  • print
  • |
fugarul-cristian-rizea-eliberat-din-inchisoarea-din-republica-moldova-incepe-spovedania-minciunilor-48566-1.jpg BREAKING NEWS

 

Cristian Rizea, fost deputat PSD, a fost eliberat ieri din pușcărie de autoritățile din Republica Moldova. El l-a acuzat pe Igor Dodon că ar pune la cale răpirea sa şi aducerea în România, unde are de ispășit o pedeapsă cu executare de 4 ani și 8 luni.

„Cei care stau în spatele arestării mele sunt Igor Dodon și Plahotniuc. Avocații mei sunt prezenți aici, au venit și alte televiziuni din Republica Moldova pentru că sunt interesați de abuzurile care se întâmplă în cazul meu. Eu sper că totul să fie bine, în sensul că sper că justiția până la urmă să fie resetată aici în Republica Moldova, să nu mai existe acest sistem mafiot condus de Dodon și Plahotniuc. E un moment istoric. Pe 11 iulie sper că majoritatea cetățenilor din Republica Moldova să fie alături de Maia Sandu și să voteze un parcurs european. A fost o perioada grea dar sunt bărbat și merg mai departe, nu mă plâng”, a declarat Rizea după eliberare.

„Zilele trecute, anumiți prieteni din serviciile secrete de la București au reușit să mă informeze că Vlad Pahotniuc și Igor Dodon, nemulțumiți că nu au reușit extrădarea mea, sunt foarte nemulțumiți, au hotărât răpirea mea, pe modelul a ceea ce s-a întâmplat cu un judecător din Ucraina aici în Chișinău. La ora această președintele Republicii Moldova cunoaște acest lucru că se pune la care răpirea mea și ducerea mea în România”, a mai spus Rizea.

Cristian Rizea se afla după gratii în țara vecină de la sfârșitul anului trecut. Autoritățile de la Chișinău l-au eliberat pentru că a expirat termenul maxim de zile până la care o persoană poate fi reținută în Republica Moldova în vederea extrădării.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, care s-a ascuns timp de aproape trei ani la Chişinău şi căruia i-a fost retrasă cetăţenia Republicii Moldova, a fost reţinut în 3 noiembrie.

Poliţia din Republica Moldova preciza atunci că a fost reţinut „cetăţeanul României Mihai (anterior Rizea) Cristian Luigi”, fiind declanșată procedura de extrădare. Cristian Rizea susţinea că nu va fi extrădat pentru că deja a cerut azil politic. Cererea de azil politic i-a fost respinsă. De asemenea, cetăţenia i-a fost retrasă în 2 noiembrie.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:07
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă