Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Numirea procurorilor subiect de scandal

Bogdan Ionescu, 18 mai 2021, Ora 08:23

  • print
  • |
numirea-procurorilor-subiect-de-scandal-48579-1.jpg BREAKING NEWS

Vicepremierul Dan Barna a declarat luni că a solicitat la nivelul coaliţiei accelerarea activităţii în grupul de lucru care pregăteşte legile justiţiei, exprimându-şi speranţa ca peste aproximativ o săptămână să fie agreată o formă care să fie prezentată în Parlament.

 

"Am solicitat în cadrul coaliţiei accelerarea activităţii în grupul de lucru care pregăteşte legile justiţiei, pentru a fi aduse în Parlament, sperăm noi, în câteva săptămâni şi a intra în dezbaterea atât de necesară, pentru a face paşii necesari în adoptarea noilor legi ale justiţiei, care sunt una dintre necesităţile pentru a avea perspectiva ridicării MCV spre finalul anului. . Nu aş spune că e vorba de un blocaj. Sunt câteva aspecte legate de numirile procurorilor, de numirile celor din CSM şi acestea vor fi agreate. Noi sperăm ca într-o săptămână, o săptămână şi jumătate, grupul de lucru să finalizeze, să identifice acele puncte unde sunt poziţii diferite şi să agreăm în coaliţie forma cu care vom veni în Parlament", a arătat Barna, într-o declaraţie acordată presei, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

El a menţionat că a fost abordat şi subiectul pensiilor speciale, urmând să fie prezentate măsuri pentru eliminarea discrepanţelor.

"S-a convenit la nivelul coaliţiei ca acest grup de lucru care a fost deja format şi lucrează de o perioadă să abordeze toate categoriile de pensii de serviciu şi pensii speciale şi în funcţie de cadrul legal existent să vină cu măsuri specifice pentru a elimina acele discrepanţe revoltătoare care există în momentul de faţă pe anumite categorii", a precizat Barna.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară