Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul din Ciorania fost arestat preventiv pentru încă o lună

Gabriela M Bogdan, 15 iulie 2021, Ora 11:31

  • print
  • |
primarul-din-ciorania-fost-arestat-preventiv-pentru-inca-o-luna-48744-1.jpg BREAKING NEWS

 

Judecătorii Tribunalului Prahova au decis, miercuri, prelungirea cu 29 de zile a perioadei de arest preventiv pentru primarul comunei prahovene Ciorani, Marin Voicu, arestat în urmă cu o lună, alături de alte 16 persoane, în dosarul fraudării alegerilor locale din septembrie 2020.

Decizia a fost luată după ce judecătorii Tribunalului Prahova au admis contestaţia procurorilor faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti, care a dispus inițial anchetarea în libertate.

 În acelaşi dosar, o altă inculpată rămâne arestată preventiv, în timp ce ceilalţi 15 inculpaţi au fost scoși din arest și plasaţi în arest la domiciliu.

12 dintre cei 17 inculpaţi sunt angajaţi ai Primăriei Ciorani, iar ceilalţi sunt rude sau apropiaţi ai acestora. Toți sunt cercetați pentru instigare la infracţiunea de falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale în formă continuată.

Marin Voicu, primar de 21 de ani Buletinele de vot de la alegerile locale din comuna Ciorani, care au avut loc pe 27 septembrie 2020, au fost furate dintr-o anexă ce aparține Judecătoriei Mizil. Ele au fost depozitate în respectiva anexă după ce Parchetul a dispus renumărarea voturilor de la alegerile locale, în urma unor plângeri.

 

 Organele de cercetare penală au fost sesizate pe data de 23 februarie 2021. Marin Voicu (membru PNL, fost lider local al PSD) este primar în localitatea din Prahova din anul 2000. El a câștigat, la alegerile din septembrie 2020, al șaselea mandat pentru funcția de primar al localității Ciorani.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară