Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Poliţiştii au prins hoţii care i-au spart casa lui Vanghelie

Claudiu Constantin, 23 aprilie 2020, Ora 11:41

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48013-1.jpg BREAKING NEWS

Polițiștii i-au prins pe bărbații care,  au  spart casa lui Marian Vanghelie. Trei bărbați, despre care polițiștii spun că fac parte dintr-o grupare specializată în spargeri de locuințe, au fost reținuți. Aceștia ar fi furat din casa lui Vanghelie bijuterii, ceasuri și un tablou.Poliţiştii au reţinuţi trei bărbaţi bănuiţi că au spart o casă din Snagov în luna ianuarie, de unde au furat bijuterii, ceasuri şi un tablou în valoare totală de 300 de mii de euro.

„În urma activităţilor investigativ-operative a reieşit faptul că la comiterea faptei au participat membrii unei grupări infracţionale, specializată în comiterea de infracţiuni de furt din locuinţe”, a declarat Ana Ciolcă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii au făcut mai multe percheziţi în Bucureşti şi Teleorman, în urma cărora ar ridicat suma de 7.300 de lei, ceasuri şi bijuterii.

Cei trei bărbați reținuți, cu vârste cuprinse între 40 și 48 de ani, vor fi prezentați joi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri de arestare preventivă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:01
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară