Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Cine este noul șef al organizației PNL București și câte voturi a obținut

Gabriela M Bogdan, 26 iulie 2021, Ora 11:35

  • print
  • |
cine-este-noul-ef-al-organizatiei-pnl-bucure-ti-i-cate-voturi-a-obtinut-48849-1.png BREAKING NEWS

 

Ciprian Ciucu a fost ales sâmbătă noul președinte al organizației PNL București. El a învins-o pe Violeta Alexandru cu 498 de voturi la 405, potrivit numărării voturilor.

Ciprian Ciucu a câștigat sâmbătă șefia organizației PNL București în fața Violetei Alexandru. 

Au fost 922 de voturi exprimate, dintre care Ciucu a obținut 498, Violeta Alexandru - 405, iar 19 au fost anulate.

Ciprian Ciucu și-a anunțat victoria într-un mesaj pe Facebook, în care mulțumește pentru încrederea acordată și anunță echipa cu care vrea să meargă mai departe. 

"Mulțumesc din suflet PNL București, va mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi!

Echipa pe care trebuie sa o susținem mai departe este formată din:

Catalin Deaconescu - prim vicepresedinte

Diana Baciuna - prim vicepreședinte

Octavian Oprea - vicepresedinte

Tudorel Prună - vicepreședinte

Stelian Bujduveanu secretar general

Bogdan Ciocarlan - Trezorier

Daniela Pasareanu - Cenzor

Florin Berbecaru - COAMB

Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează și mai mult", a scris pe Facebook.

PNL Bucureşti a organizat sâmbătă, la Sala Polivalentă, reuniunea Comitetului de coordonare în cadrul căruia va fi aleasă conducerea filialei. Pentru şefia PNL Bucureşti şi-au depus candidaturile Violeta Alexandru, actualul preşedinte al filialei, şi Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Sector 6 şi primar al acestui sector.

Pe 15 iulie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti, publicând pe Facebook fotografii alături de mai mulţi liberali şi premierul Florin Cîţu, candidat la şefia partidului.

Două zile mai târziu, şi fostul ministru liberal al Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la şefia PNL Bucureşti.

Săptămâna aceasta, echipele candidaţilor s-au reunit pentru a stabili detaliile alegerilor. Ciprian Ciucu a precizat într-o postare pe Facebook că echipa sa s-a retras de la discuţii și a acuzat-o pe Violeta Alexandru de minciună.

"Am fost efectiv urât surprins ca în timp ce discutam, înainte să fi convenit toate detaliile, deşi discuţia nu se finalizase, să primesc telefoane de la presă pentru a răspunde la acuzaţiile cum că eu aş vrea să 'controlez' voturile, deşi ni se făcuseră fel şi fel de propuneri aberante cum ar fi să se voteze în cabine de vot deschise fără să se respecte confidenţialitatea votului şi altele", a arătat, joi, Ciucu.

La rândul său, Violeta Alexandru a precizat, tot pe Facebook, că a propus vot în ordine alfabetică, buletinele de vot să fie introduse în plicuri la părăsirea cabinei de vot, măsuri stricte de protecţie în condiţii de pandemie şi reprezentanţi din partea fiecărui candidat în secretariatul tehnic şi comisia de numărare a voturilor. "Sunt deschisă discuţiilor în continuare. Soluţia plecării de la discuţii nu este o opţiune", a adăugat ea.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară