Stanga
Dreapta

Codrin Ştefănescu, prostie fără intermitenţe: Dacă Dragnea guverna, pandemia nici că se simţea

ro.ro, 18 februarie 2021, Ora 17:28

  • print
  • |
codrin-stefanescu-prostie-fara-intermitente-daca-dragnea-guverna-pandemia-nici-ca-se-simtea-48459-1.jpg

Emil Berdeli  www.insolent.ro

Sincer, mă fascinează prostia, iar Codrin Ştefănescu nu-mi dă nici o clipă de răgaz. De altfel, inepţia sa o întrece de multe ori chiar şi pe a madamei Şoşoacă, ca să nu mai spun că Dana Budeanu trebuie să peroreze îndelung şi emfatic în satisfacţia ei suverană pentru a ajunge cât de cât la nivelul neghiobiilor debitate de Ştefănescu în doar câteva vorbe.

Aşadar, după ce îi muştruluieşte pe medici, pensionari şi profesori că n-au votat PSD, lansând şi teoria: Unul din zece!, Ştefănescu trânteşte una abisală: dacă Dragnea guverna, pandemia nici că se prea simţea.

Codrin Ştefănescu pe pagina sa de FacebookLa europarlamentare ne-au votat doar unul din zece pensionari, profesori, medici! Unul din zece! Dacā ne votau toți cei pentru care ne-am luptat, alta era situația azi! Liviu Dragnea era liber, PSD guverna, majorarea pensiilor și salariilor continua conform programului, Horeca funcționa, treceam prin pandemie oferind sprijin tuturor celor care aveau nevoie de el!

În rest, cine a spus că toţi suntem responsabili de prosperitatea prostiei n-a greşit câtuşi de puţin.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară