Stanga
Dreapta

“Hannibal Lecter” de Romania circ in Parlamentul European

Laurentiu Ion, 23 iulie 2024, Ora 09:09

  • print
  • |
hannibal-lecter-de-romania-circ-in-parlamentul-european-52199-1.jpg

 

Individa  cu botniță și spume la gură nu reprezintă România!

Cu botniță la gură, cu icoana pe cap, cu sacul negru de gunoi în buzunar și cu o nesimțire demnă de consemnat în cărțile de specialitate, europarlamentarul Diana Șoșoacă ne face acum de râs pe toți în Europa. 

Căci asta a făcut noua reprezentantă a României în Parlamentul European, în timpul dezbaterii privind alegerea Ursulei von der Leyen. Sigur, mecanismele protocolare ale Parlamentului European s-au activat destul de repede și reprezentanta noastră a fost repede expulzată din sală. Doar că din gura ei s-au auzit în mod repetat cuvinte precum: România și români. Cei aflați în sală, care nu sunt poate la curent cu nesănătoșii noștri din politică au reținut, deci, un singur lucru: România și românii au un reprezentant în Parlamentul European care face crize demne un spital de psihiatrie.

Pe termen lung, există riscul ca România să nu mai fie luată prea tare în serios, când, dintre europarlamentari, singura care se remarcă e o persoană cu vizibile înclinații către circ.

 

O să ziceți că și europenii au devianții lor. Păi îi au, dar aceia nu urlă cu botnița la gură în ședințele Parlamentului European. Aceia știu că există norme și protocoale. Și cel mai adesea chiar le respectă. Mă uitam la oamenii de la pază care trebuiau să o dea afară din sală pe ființa asta realmente problematică și vedeam că efectiv erau siderați. E ceva ce nu s-a mai văzut acolo. Sigur, mai fac și alții scandal, dar nu de nivelul ăsta.

Singura chestiune în care individa are dreptate e că a fost votată de români. Eu sper că românii care au votat-o văd acum teatrul ăsta penibil și le crapă obrazul de rușine.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară