Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Mai mulți parlamentari au înființat Gruparea umanistă social-liberală

Bogdan Ionescu, 18 ianuarie 2021, Ora 09:33

  • print
  • |
mai-multi-parlamentari-au-infiintat-gruparea-umanista-social-liberala-48414-1.jpg BREAKING NEWS

 

Cinci parlamentari, printre care Grațiela Gavrilescu și Steluța Cătăniciu, au anunțat că vor activa ca parlamentari independenți, afiliați grupurilor parlamentare ale PSD.

Grațiela Gavrilescu, Steluța Cătăniciu, Vlad Popescu, Ana Loredana Predescu și Laurențiu Mihai au pus bazele Grupării umaniste social-liberale din Parlament și anunță că vor susține proiectele umaniștilor din legislatura anterioară. În plus, pregătesc un pachet legislativ dedicat clasei de mijloc.

“Având în vedere valorile social-liberale pe care le-am promovat transparent în întreaga mea activitate politică și parlamentară, am decis, împreună cu acei colegi parlamentari care îmi împărtășesc afinitatea pentru social-liberalism, să formăm Gruparea parlamentară umanistă, social-liberală.

Doctrina umanismului pragmatic, care m-a determinat la începutul carierei mele politice să mă înscriu în Partidul Umanist, este de esență social-liberală, fiind complementară cu social-democrația.

Dezvoltarea semnificativă a clasei de mijloc, către o pondere de 70-80% din întreaga societate, la nivelul atins de state precum Germania, Franța sau Elveția – prin aplicarea concretă, la nivel legislativ, a principiului umanist fundamental “FII PROPRIUL TĂU STĂPÂN!”;

Combaterea eficientă a tuturor formelor de abuz cu care se confruntă cetățenii României – acționând sistematic pentru îndeplinirea obiectivului “STOP ABUZURILOR!”, asumat public în toate demersurile umaniste.

Noi, umaniștii,  considerăm că OMUL, cu atributele sale esențiale – DEMNITATEA, ONOAREA, CURAJUL – reprezintă valoarea centrală esențială într-o societate echilibrată și prosperă”, transmite Grațiela Gavrilescu într-un comunicat de presă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:44
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară