Stanga
Dreapta

Aroganta marca Bote

Valentina Popescu, 11 decembrie 2023, Ora 16:25

  • print
  • |
aroganta-marca-bote-52010-1.jpg

Cătălin Botezatu, în "capot" la mănăstire. Ce a făcut de ziua lui

 

foto: Instagram, Cătălin Botezatu.

Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu și-a sărbătorit ziua sa de naștere printr-o petrecere fastuoasă în Maramureș. Cu toate acestea, după evenimentul festiv, Bote  s-a gandit sa faca o rugaciune  facand   o vizită la mănăstire.

Acesta  a vizitat mănăstirea Bârsana, unde s-a rugat și și-a căutat liniștea interioară după o zi plină de evenimente. A importalizat momentul și a postat câteva fotografii și în online, alături de un mesaj. „Fii fericit pentru acest moment! Acest moment este chiar viața ta! Mulțumesc pentru toate urările primite azi!”, a scris Cătălin Botezatu în descrierea imaginilor.

Postarea designerului i-a indignat pe cei mai mulți. Internauții n-au ezitat să-l critice în secunda următoare, mai cu seamă pentru alegerile vestimentare pentru mersul la biserică sau la mănăstire.

Mai mulți fani i-au atras atenția că nu s-a îmbrăcat corespunzător, chiar dacă ținuta costă mii de euro: „Asta-i ținută de mers la Sfânta Biserică?”, i-a reproșat unul dintre urmăritori. "Cei cu halatul ăla pe tine" - i-a comentat altcineva.

Mega-petrecerea a avut loc la Borșa, la un hotel de lux, iar printre invitați s-au numărat nume mari din showbiz. Cheful a început pe 30 noiembrie și se va încheia astăzi, 4 decembrie. Pentru acest eveniment, Cătălin Botezatu s-a pregătit temeinic, a făcut numeroase vizite la salon și și-a achiziționat mai multe articole vestimentare de la Versace și Balmain, pe care a plătit nu mai puțin de 15.000 de euro.

Foto facebook Catalin Botezatu

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară