Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Bogdan Chirieac, : Atentat la democraţie! Situaţia trebuie repede tranşată

Claudiu Constantin, 25 aprilie 2021, Ora 13:24

  • print
  • |
bogdan-chirieac-atentat-la-democratie-situatia-trebuie-repede-transata-48546-1.jpg BREAKING NEWS

Bogdan Chirieac a comentat informaţia potrivit căreia, în urma situaţiei create după renumărarea voturilor, PSD solicită reluarea alegerilor la Sectorul 1, dacă se dovedeşte că nu Clotilde Armand a luat cele mai multe voturi, ci Daniel Tudorache. 

"Eu nu ştiu ce poate câştiga PSD-ul şi, cinstit, nici nu ar trebui să ne intereseze ce câştigă PSD-ul. Important este cu totul altceva. Gândiţi-vă că dacă doamna Armand rămâne pe poziţie după ce a pierdut alegerile, rezultă aşa: o să avem alegeri prezidenţiale în 2024; câştigă candidatul Popescu, se alege preşedinte, după care se renumără voturile şi vedem că, de fapt, candidatul Ionescu a câştigat alegerile. Păi ce facem atunci? Rămâne Popescu fiindcă a ştiut să numere şi Ionescu, votat de popor, nu mai ajunge preşedinte? Păi este un grav atentat la democraţie! Rezultă că nu mai contează cine votează ci - cum a spus Ciolacu - cine numără. Situaţia este gravă din acest punct de vedere.

Sunt lucruri care trebuie repede tranşate, nu pentru PSD, că nu ştiu dacă va câştiga PSD în Sectorul 1 chiar şi la reluarea alegerilor, ci pentru democraţia din România. Dacă Justiţia constată că s-a furat la numărătoare şi că victorios a fost Tudorache, cum să rămână Armand primar al Sectorului 1?", a subliniat Bogdan Chirieac într-o intervenţie la România TV. 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:19
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară