Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Bogdan Chirieac, : Atentat la democraţie! Situaţia trebuie repede tranşată

Claudiu Constantin, 25 aprilie 2021, Ora 13:24

  • print
  • |
bogdan-chirieac-atentat-la-democratie-situatia-trebuie-repede-transata-48546-1.jpg BREAKING NEWS

Bogdan Chirieac a comentat informaţia potrivit căreia, în urma situaţiei create după renumărarea voturilor, PSD solicită reluarea alegerilor la Sectorul 1, dacă se dovedeşte că nu Clotilde Armand a luat cele mai multe voturi, ci Daniel Tudorache. 

"Eu nu ştiu ce poate câştiga PSD-ul şi, cinstit, nici nu ar trebui să ne intereseze ce câştigă PSD-ul. Important este cu totul altceva. Gândiţi-vă că dacă doamna Armand rămâne pe poziţie după ce a pierdut alegerile, rezultă aşa: o să avem alegeri prezidenţiale în 2024; câştigă candidatul Popescu, se alege preşedinte, după care se renumără voturile şi vedem că, de fapt, candidatul Ionescu a câştigat alegerile. Păi ce facem atunci? Rămâne Popescu fiindcă a ştiut să numere şi Ionescu, votat de popor, nu mai ajunge preşedinte? Păi este un grav atentat la democraţie! Rezultă că nu mai contează cine votează ci - cum a spus Ciolacu - cine numără. Situaţia este gravă din acest punct de vedere.

Sunt lucruri care trebuie repede tranşate, nu pentru PSD, că nu ştiu dacă va câştiga PSD în Sectorul 1 chiar şi la reluarea alegerilor, ci pentru democraţia din România. Dacă Justiţia constată că s-a furat la numărătoare şi că victorios a fost Tudorache, cum să rămână Armand primar al Sectorului 1?", a subliniat Bogdan Chirieac într-o intervenţie la România TV. 

 

EDITORIAL

Ce fel de lume vine peste noi?

Ce fel de lume vine peste noi?

Cînd am citit povestea lui Dacian Cioloș, copil de milițian și nepot de general, ajuns să păzească acasă la Doina Cornea, am zis că necoptul soldat a avut ghinion și nu știa ce face și în ce a fost băgat. La 20 de ani, era mic și prost. Un fel de Emil Boc din satul vecin! Cînd am citit despre legăturile cu MISA, am ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:34
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă