Stanga
Dreapta

Clotilde Armand îi scoate din locuințele sociale pe reporterul Rafaelo Varga de la RTV și pe doi angajați de la Antena 3

Claudia Ioana, 29 aprilie 2021, Ora 20:39

  • print
  • |
clotilde-armand-ii-scoate-din-locuintele-sociale-pe-reporterul-rafaelo-varga-de-la-rtv-i-pe-doi-angajati-de-la-antena-3-48547-1.jpg

Primărița Sectorului 1, Clotilde Armand (USR-PLUS), le-a pus gând rău celor care ocupă în mod abuziv locuințe sociale susținute din bugetul Primăriei. Printre profitori se numără un reporter de la România TV și doi angajați de la Antena 3. Toți trei au primit aceste aceste locuințe în mod ilegal, din partea fostului primar, Daniel Tudorache (PSD).

Clotilde Armand a anunțat joi că va trimite Corpul de Control al Primăriei să verifice situația locuințelor sociale și va iniția un proiect de hotărâre pentru a pune capăt aceste escrocherii.

Este a doua intervenție publică a primăriței pe această temă, după cea de sâmbăta trecută, tot pe Facebook..

Clotilde Armand nu i-a nominalizat pe cei de la România TV și Antena 3 care dețin locuințe sociale, dar surse convergente indică faptul că reporterul RTV este Rafaelo Varga, unul dintre cei fideli executanți ai misiunilor diversioniste încredințate de mincinoșii-șefi ai televiziunii.

Rafaelo Varga este purtătorul-de-microfon favorit al vuvuzelelor rusofile Codruța Cerva și Oana Lovin, precum și al mult-prea-divorțatei Adriana Bahmuțeanu, toate trei fiind anarhiste din menajeria PSD.

Întrucât Lovin a fost videochatistă pentru plăcerile adulților (și nu există certitudinea că a renunțat la prestații), dar și pentru că România TV funcționează ca un videochat politic, lui Rafaelo Varga i se spune reporterul-videochat. În curând va trebui să-și caute locuință cu chirie, pentru că locuința socială i-o ia Clotilde.

Clotilde Armand, 29 aprilie

„Aflu că oamenii apropiați de vechea administrație (activiști de partid, foști șefi de direcții ai primăriei, actuali angajați ai cabinetului parlamentar al fostului edil, șefi din Poliția Locală Sector 1 care se ocupau cu filajul meu și al colegilor la protestele din 10 august 2018 sau angajați de la televiziunile Antena 3 și România TV) au fost răsplătiți de fostul primar cu locuințe dedicate exclusiv tinerilor până în 35 de ani. Niciunul dintre ei nu îndeplinește condițiile de acordare a locuințelor și majoritatea au «sărit» rândul pe lista de așteptare.

Astfel, voi trimite Corpul de Control să verifice situația și voi iniția un proiect de hotărâre care să nu mai permită asemenea anomalii. Nimeni nu este mai presus de lege – și asta trebuie să le intre bine în cap tuturor. Dacă există angajați ai primăriei care au făcut nereguli, vă asigur că vor plăti.”

Clotilde Armand, 24 aprilie

„Fostul edil al Secolului 1 a răsplătit un jurnalist de la televiziunea unui celegru fugar cu o locuință socială exact înainte să-și piardă mandatul. Fără să îndeplinească toate criteriile. Poate că acum se înțelege disperarea. Mai sunt și alți «beneficiari» de locuințe sociale care muncesc la cabinetul parlamentar al fostului primar și nu se încadrează în criteriile pentru acordarea acestor locuințe.

Voi publica în curând aceste nume și vom reglementa contractele pentru ca aceste situații să nu se mai întâmple niciodată.”

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:25
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară