Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Degeaba avem spitale de nebuni , fiindcă ei tot liberi sunt. Guvernul României a ajuns batjocură matrafoxatului Florin Cîțu. După ce linge două pahare se crede Superman

Marian Vasile, 15 septembrie 2021, Ora 16:00

  • print
  • |
degeaba-avem-spitale-de-nebuni-fiindca-ei-tot-liberi-sunt-guvernul-romaniei-a-ajuns-batjocura-matrafoxatului-florin-citu-dupa-ce-linge-doua-pahare-se-crede-superman-49318-1.jpeg BREAKING NEWS

Pe lumea asta sunt fel de fel de idioți care se cred Napoleoni, ursi polari, Supermani... Astfel de indivizi nu au ce cauta in libertate. Sunt locuri specializate pentru ei si vestimentatie - camasa cu manecile in spate – adecvata.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a comentat, imaginile postate de premierul Florin Cîțu, în care îl întruchipează pe Superman: „ Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune de cenzură, să te postezi în Superman chiar mi se pare o problema mare”, a spus Orban.

 

 

Ludovic Orban a recunoscut că nu i-a venit să creadă când a aflat că Florin Cîțu va candida la președinția PNL.

„L-am auzit pe colegul meu, Ionel Dancă, spunând că nu i-a venit să creadă auzind că Florin Cîțu vrea să candideze la președinția PNL. Ca să vă spun drept, nici mie nu mi-a venit să cred! Pentru că nu era în gândirea mea. Nu am crezut, sincer! Până la urmă m-am lămurit că așa este. Dar, totuși, trebuie să ai ceva în spate, să fi făcut ceva. Să candidezi la scaunul Brătienilor, să râvnești la scaunul Brătienilor, pe care și după Revoluție, hai să fim cinstiți, a stat Mircea Ionescu Quintus, a stat Radu Cîmpeanu, a stat chiar și Stolojan, un om cu o carieră în spate. Așa, să râvnești la președinția PNL când nici nu ți s-a uscat cerneala de pe adeziune și când nici cinci ani nu ai împlinit vechime, este, hai să spunem îndrăzneală, ca să nu spunem altcumva”, a spus Orban.

Orban a spus că după „șocul” aflării veștii că va candida Cîțu, nu i-a venit să cred este ceea ce s-a întâmplat după.

„Să vii ca prim-ministru, la o moțiune de cenzură depusă de PSD, în fața Parlamentului, și să spui la moțiunea de cenzură că tu ai tranșat Congresul, în condițiile în care cel care este președintele PNL este cel care te apără pe tine de moțiunea de cenzură depusă de PSD, așa ceva nu mi-aș fi imaginat vreodată că poate să facă un premier al PNL, să spună în fața parlamentarilor liberali care îl apărau și cu președintele PNL în spate, că a tranșat Congresul. Asta depășește mult îndrăzneala și frizează cu ceva ce nu aș vrea să spun, ca să nu facem titluri în presa națională”, a mai spus președintele PNL.

Orban a comentat și momentul în care Florin Cîțu a comentat că Ludovic Orban și-a ales un mod urât de a ieși din politică.

„Tu, premierul PNL, care ai ajuns premierul PNL pe munca fiecăruia dintre membrii PNL și sprijinit de președintele PNL, iarăși a depășit orice limită pe care aș fi așteptat-o”, a comentat Orban.

În ciuda tuturor momentelor neașteptate din partea lui Cîțu, cel mai mult l-a frapat pe Orban postarea în care premierul îl întruchipează pe „Superman”.

„Ce m-a frapat foarte tare este că l-am văzut „Superman. Aici, cred că este totuși nevoie de o anumită profesie care să rezolve această problemă. Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune de cenzură, societatea românească și economia sunt afectate de provocări extrem de dificile, creșterea prețului la energie, creșterea prețurilor la alimente, creșterea numărului de infectări, și tu, când îi dai afară pe USR-iștii cărora seara și a doua zi le-ai cerut să se întoarcă în Guvern, tu, când le dai afară toți oamenii care au fost numiți, să te postezi în Superman, chiar mi se pare o problema mare pentru PNL”, a mai spus Orban.

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:57
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă