Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea a “sifonat” 30 de milioane de lei de la primărie

Claudiu Constantin, 24 mai 2022, Ora 13:38

  • print
  • |
fostul-primar-al-sectorului-5-daniel-florea-a-sifonat-30-de-milioane-de-lei-de-la-primarie-50703-1.jpg BREAKING NEWS

 

 

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au realizat marți percheziții în București, Ilfov , Ialomița și la Primăria Sectorului 5, în dosarul în care Asociația Împreuna salvam sectorul 5 înființată de fostul primar de sector Daniel Florea e acuzată că ar fi primit ilegal 30 de milioane de lei de la primărie, potrivit unui comunicat al poliției.

Polițiștii au ridicat înscrisuri într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de abuz în serviciu, delapidare și evaziune fiscală.

Procurorii susțin că ONG-ul înființat de Florea ar fi primit în anul 2020 fonduri publice locale în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei, pe care le-ar fi cheltuit pentru a achiziționa, în mod direct, la prețuri supraevaluate, mai multe bunuri și servicii.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

10:03
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară