Stanga
Dreapta

Gheorghe Piperea intervine în scandalul vaccinurilor

Gabriela M Bogdan, 16 ianuarie 2023, Ora 11:19

  • print
  • |
gheorghe-piperea-intervine-in-scandalul-vaccinurilor-51387-1.jpg

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit duminică seară, despre noile controverse privind vaccinurile împotriva COVID-19.

"Nu doar că lumea și-a pierdut încrederea în sistemul medical, lumea nu mai merge la spital", a spus el.

"Sunt dovezi empirice peste tot. Lumea nu se mai duce în spital pentru că le cer teste, mască și așa mai departe. Toată povestea asta cu întemeierea științifică a fost, de la un cap la altul o farsă, o minciună. Erau informații care astăzi erau date ca 100% certe, peste o săptămână erau schimbate", a mai declarat avocatul.

The Telegraph a publicat recent informații despre apelul unor cardiologi care cer ca vaccinurile ARN mesager să fie oprite, întrucât spun că există suficiente indicii care arată că ar putea avea o legătură cu decese provocate de afecțiuni ale inimii la cei vaccinați.

Cu toate acestea, oficialii americani continuă să recomande vaccinurile.

La începutul anului CDC a avertizat că există un risc crescut de inflamare a inimii la unii tineri care au primit vaccinuri ARN mesager fie de la Pfizer, fie de la Moderna. Miocardita s-ar manifesta mai frecvent în urma vaccinării la tinerii de sex masculin de peste 16 ani.

"Acum, după doi ani de zile de cenzură, după doi ani de zile în care ni s-a impus tăcerea, după doi ani de zile în care am fost obligaţi să ne vaccinăm vin aceste știri", a declarat avocatul Gheorghe Piperea, adăugând că CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, îşi bate joc.

"Ne insultă inteligența când spune despre faptul că după ce a făcut un vaccin care are efecte adverse, face un alt vaccin care combate efectele adverse", a punctat avocatul.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:23
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară