Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Gino Iorgulescu, atac dur la adresa fiului său Mario: „Fiul meu e dus cu capul. Sunt un om amărât”

Claudiu Constantin, 2 decembrie 2022, Ora 11:59

  • print
  • |
gino-iorgulescu-atac-dur-la-adresa-fiului-sau-mario-fiul-meu-e-dus-cu-capul-sunt-un-om-amarat-51306-1.jpg BREAKING NEWS

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a declarat președintele LPF

 

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, este acuzat de omor, după ce, în anul 2019, a cauzat un accident care s-a soldat cu decesul unui tânăr. În prezent, acesta se afla internat la o clinică psihiatrică din Italia.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu lua parte la o petrecere într-o localitate de lângă Bucureşti. După ce a avut parte de o ceartă la telefon cu fosta lui parteneră, acesta s-a urcat la volan și, în jurul orei 03:00, acesta a plecat spre Capitală.

Se afla la volanul bolidului de lux, pe care l-a primit în dar de la tatăl său, un Aston Martin model DBS, de 300.000 de euro. La intrarea în București, rulând cu o viteză de 143 km/h, așa cum au stabilit ulterior anchetatorii, fiul președintelui LPF a pierdut controlul autovehiculului și a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit frontal un alt autoturism.

La volanul acestuia se afla Daniel Vicol, un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care a decedat pe loc din cauza impactului extrem de puternic. Rănit și el, Iorgulescu Jr. a fost transportat la spital, acolo unde i-au fost recoltate și probe biologice.

Ulterior, testele au scos la iveală faptul că se afla sub influența stupefiantelor de mare risc și avea o alcoolemie de 1,96 g/l, mai mult decât dublul valorii de la care fapta este pedepsită de legea penală. La scurt timp, Mario  a fugit din țară, în Italia, acolo unde a susținut că s-a dus pentru presupuse tratamente medicale.

In prezent, Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică de psihiatrie, susținând că are o leziune pe lobul frontal, în urma unui incident care a avut loc în copilărie. El a spus recent că regretă „greșeala” comisă și că a plâns „un an și jumătate, în fiecare zi, în hohote”, după de a omorât o persoană.

Totodată, susține că pedeapsa de 20 de ani de închisoare pe care Tribunalul din România i-a dat-o i se pare prea mare și a recunoscut că ar dori să o facă în Italia și nu în țara natală. Până în prezent autoritățile din Peninsulă au refuzat extrădarea fiului lui Gino Iorgulescu.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:51
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară