Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Gino Iorgulescu, atac dur la adresa fiului său Mario: „Fiul meu e dus cu capul. Sunt un om amărât”

Claudiu Constantin, 2 decembrie 2022, Ora 11:59

  • print
  • |
gino-iorgulescu-atac-dur-la-adresa-fiului-sau-mario-fiul-meu-e-dus-cu-capul-sunt-un-om-amarat-51306-1.jpg BREAKING NEWS

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneți-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu, de câțiva ani!”, a declarat președintele LPF

 

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, este acuzat de omor, după ce, în anul 2019, a cauzat un accident care s-a soldat cu decesul unui tânăr. În prezent, acesta se afla internat la o clinică psihiatrică din Italia.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu lua parte la o petrecere într-o localitate de lângă Bucureşti. După ce a avut parte de o ceartă la telefon cu fosta lui parteneră, acesta s-a urcat la volan și, în jurul orei 03:00, acesta a plecat spre Capitală.

Se afla la volanul bolidului de lux, pe care l-a primit în dar de la tatăl său, un Aston Martin model DBS, de 300.000 de euro. La intrarea în București, rulând cu o viteză de 143 km/h, așa cum au stabilit ulterior anchetatorii, fiul președintelui LPF a pierdut controlul autovehiculului și a ajuns pe contrasens, acolo unde a lovit frontal un alt autoturism.

La volanul acestuia se afla Daniel Vicol, un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care a decedat pe loc din cauza impactului extrem de puternic. Rănit și el, Iorgulescu Jr. a fost transportat la spital, acolo unde i-au fost recoltate și probe biologice.

Ulterior, testele au scos la iveală faptul că se afla sub influența stupefiantelor de mare risc și avea o alcoolemie de 1,96 g/l, mai mult decât dublul valorii de la care fapta este pedepsită de legea penală. La scurt timp, Mario  a fugit din țară, în Italia, acolo unde a susținut că s-a dus pentru presupuse tratamente medicale.

In prezent, Mario Iorgulescu se află internat într-o clinică de psihiatrie, susținând că are o leziune pe lobul frontal, în urma unui incident care a avut loc în copilărie. El a spus recent că regretă „greșeala” comisă și că a plâns „un an și jumătate, în fiecare zi, în hohote”, după de a omorât o persoană.

Totodată, susține că pedeapsa de 20 de ani de închisoare pe care Tribunalul din România i-a dat-o i se pare prea mare și a recunoscut că ar dori să o facă în Italia și nu în țara natală. Până în prezent autoritățile din Peninsulă au refuzat extrădarea fiului lui Gino Iorgulescu.

 

EDITORIAL

Salubrizare 5 Comunicat

Salubrizare 5 Comunicat

Din dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, Serviciul Prevenire Situații de Urgență, din cadrul Primăriei Sectorului 5, oferă consultanță gratuită agenților economici care își desfășoară activitatea pe raza teritorială a sectorului 5, pentru obținerea avizului/autorizației PSI ( Prevenirea și Stingerea Incendii ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:16
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară