Stanga
Dreapta

Ilie Năstase, prins din nou băut la volan fiind turnat la poliţie de un apropiat

Marian Vasile, 2 decembrie 2022, Ora 11:40

  • print
  • |
ilie-nastase-prins-din-nou-baut-la-volan-fiind-turnat-la-politie-de-un-apropiat-51299-1.jpg

Ilie Năstase, băut la volan! Din nou.

  După ce a participat la un eveniment, legenda sportului alb s-a urcat la volanul mașinii deși consumase alcool.

Polițiștii de la Rutieră l-au oprit în trafic, iar verificarea cu aparatul etilotest a relevat că Ilie Năstase băuse înainte de a conduce.

Ilie Năstase, alcoolemie de 0,22 la mie

 

Incidentul a avut loc în noaptea de joi, 17 noiembrie, spre vineri, în Sectorul 1 al Capitalei. Potrivit surselor noastre, Ilie Năstase s-a comportat absolut normal la controlul efectuat în trafic de polițiști, a cooperat fără să facă scandal, iar la final, cum permisul i-a fost suspendat, și-a comandat un taxi și a plecat spre casă cu …șofer.

Se pare că luna noiembrie nu-i priește fostului tenismen, căci tot în această perioadă, acum patru ani, Ilie Năstase era oprit în trafic pentru un control de rutină. Atunci, el a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest și, se pare, ar fi devenit recalcitrant, motiv pentru care polițiștii l-au dus mai mult cu forța la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice. Cum nici acolo nu a acceptat să coopereze, Ilie Năstase a ajuns la sediul Brigăzii Rutiere și s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

Într-un comunicat de presă, Poliția Capitalei informează că, „la data de 18 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din Sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”.

Ilie Năstase, pârât de un apropiat. „Șofer agresiv în trafic”

Ilie Năstase a fost pârât de altcineva, care a sunat la numărul unic de urgență. Sursele Gândul susțin că la ora 23:48 s-a primit o sesizare prin apel la numărul 112, prin care se reclama faptul că un șofer conduce agresiv pe străzile din Sectorul 1, fiind, cel mai probabil, sub influența băuturilor alcoolice. Ulterior, autoturismul respectiv a fost oprit în trafic de polițiști pe Bulevardul Nicolae Caranfil, oamenii legii constatând că la volan se află Ilie Năstase.

Ulterior, se pare că Ilie Năstase chiar a vrut să afle cine l-a pârât și personal a sunat la numărul de urgență 112. Dialogul cu operatorul de serviciu s-a încheiat fără ca legenda sportului alb să primească informațiile dorite.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:42
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară