Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Jale mare în familia Tatoiu. Monicuţa a fost lăsată în chiloţi la Chicago.

Laurentiu Ion, 24 septembrie 2022, Ora 11:00

  • print
  • |
jale-mare-in-familia-tatoiu-monicuta-a-fost-lasata-in-chiloti-la-chicago-51093-1.jpg BREAKING NEWS

\Aflată în interes de serviciu în America, unde avea în program câteva întâlniri cu niște senatori pentru a se documenta  (numai ia stie in ce ), Monica Tatoiu s-a trezit pe aeroport fără bagajele în care avea toate hainele, precum și lenjeria intimă. În zadar a încercat să le recupereze, întrucât, potrivit propriilor sale declarati , nu a reușit să găsească pe nimeni care să o ajute.

Monica Tatoiu a rămas fără bagaje în America

După aproximativ o lună petrecută în Italia, Monica Tatoiu a plecat din nou peste hotare, de data aceasta în America, tot în interes de serviciu. Vedeta are în program câteva întâlniri importante, doar că la aeroport s-a trezit fără bagajul în care avea toate hainele.

Am ajuns la Chicago am călătorit la bussines, am niște întâlniri de lucru. Aici e jale. Mi s-au pierdut bagajele, am doar o pereche de chiloți și de pantaloni șifonați.

Nu ai unde să te duci să le recuperezi. Mi s-a dat un număr de la compania aeriană unde nu răspunde nimeni. L-am trezit pe bărbatu-miu, a sunat la un număr special din Indonezia.

Aici nu au oameni angajați. Trebuie să merg să-mi cumpăr chiloți. Și să văd ce haine îmi iau. Eu de obicei umblu foarte lejer îmbrăcată, dar acum îmi luasem haine pentru întâlniri cu domni senatori.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:17
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară