Stanga
Dreapta

Onestul, Bogdan Crefelean plasat sub control judiciar, după ce a pus "botul" la o șpagă de 1500 de lei

Gabriela M Bogdan, 25 octombrie 2023, Ora 11:43

  • print
  • |
onestul-bogdan-crefelean-plasat-sub-control-judiciar-dupa-ce-a-pus-botul-la-o-paga-de-1500-de-lei-51938-1.jpg

Bogdan Crefelean, membru AUR și consilier al deputatei Gianina Șerban, a fost prins în flagrant de Direcția Generală Anticorupție luni, 23 octombrie, când a primit 1.500 de lei mită și a fost plasat sub control judiciar, a anunțat Parchetul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva lui Bogdan Crefelean pentru trafic de influență, a transmis PTB.

„La data de 22.10.2023, inculpatul, consilier la cabinetul parlamentar al unui deputat, i-a pretins suma de 1500 de lei unui martor, membru al unui partid politic, pentru a-l trece pe lista de participanți la un congres ce urma să aibă loc la Bruxelles și pentru a interveni la membri din structura centrală a partidului în scopul asigurării participării acestuia la congresul respectiv”, se arată în comunicat.

 O zi mai târziu, luni, 23 octombrie, în jurul orei 18:20, în fața locuinței sale din Bragadiru, Crefelean a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de bani, spun procurorii.

Bogdan Crefelean a fost plasat sub controlul judiciar pentru 60 de zile.

 Știrea inițială: Bogdan Crefelean, membru AUR și șeful de cabinet al deputatei Gianina Șerban, a fost prins în flagrant de Direcția Generală Anticorupție când a primit 1.500 de lei mită, potrivit G4media.ro. Informația a fost confirmată de surse din DGA pentru Libertatea.

 Denunțătorul este tot un membru AUR, Valentin Cristian Chișu, a notat Realitatea Plus, iar Crefelean i-a cerut banii ca să îl trimită la un congres la Bruxelles.

Partidul condus de George Simion a anunțat luni seară, 23 octombrie, că „în baza informațiilor publice” apărute în presă „s-a decis excluderea lui Bogdan Crefelean din AUR”.

„Poziția noastră rămâne neschimbată: considerăm că orice formă de corupție sau abuz de influență este inacceptabilă. Susținem cu fermitate statul de drept și transparența în politică. Dacă acuzațiile sunt dovedite, atunci trebuie să existe consecințe legale pentru cei implicați”, a transmis AUR.

 

FOTO: curentul.info

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară