Stanga
Dreapta

Război între Nicolae Ciucă și partidul AUR pentru alegerile următoare

Gabriela M Bogdan, 6 aprilie 2023, Ora 12:23

  • print
  • |
razboi-intre-nicolae-ciuca-i-partidul-aur-pentru-alegerile-urmatoare-51605-1.jpg

Premierul și liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că urmează un an electoral extrem de complicat, iar pericolul cel mare este reprezentat de ”extremism”.

Conform surselor politice, Ciucă le-a cerut liberalilor să trateze cât se poate de serios partidele AUR și SOS (partidul Dianei Șoșoacă), pentru că reprezintă un pericol real.

”Trebuie să înțelegem că bătălia cu toate curentele extremiste, de dreapta sau de stanga nu mai este una de conjunctură, ci o luptă la nivel european împotriva extremismului și pentru menținerea stabilității în țară. Și nu trebuie să ne temem să ducem această lupta.”, ar fi spus Nicolae Ciucă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

00:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară