Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Senatoarea, Diana Șoșoacă îi închide gura Ancăi Dragu și se opune restricțiilor în ședința de plen a Parlamentului

Gabriela Mihai, 21 octombrie 2021, Ora 11:05

  • print
  • |
senatoarea-diana-o-oaca-ii-inchide-gura-ancai-dragu-i-se-opune-restrictiilor-in-edinta-de-plen-a-parlamentului-49527-1.jpg BREAKING NEWS

 

Diana Şoşoacă a refuzat să poarte masca de protecție în şedinţa de plen a Parlamentului, miercuri, în care s-a votat propunerile de miniștri ale Cabinetului Cioloş.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu (USR), care a condus şedinţa, i-a cerut senatoarei Şoşoacă să poarte mască, însă … fără succes.

Șoșoacă a explicat la microfon că are o adeverință medicală care îi permite să stea fără mască, deoarece are probleme cu respirația.

”Este obligatorie pentru cei care nu sunt exceptați. (…) Am adeverinţă în acest sens, dacă vreţi, vă pot ceva drept, ca să înțelegeți ce înseamnă Constituția, legea, ordinul, că dumneavoastră le-ați dat, nu eu. Mai sunt și oameni care au alte probleme decât Covidul. Apropo, mă uit la dumneavoastră, sunteți reprezentanții supremi ai Cumințeniei Pământului, un discurs care atestă de ce nu ați fost în stare să achiziționați Cumințenia Pământului. – a mai spus ea.

Nervoasă pentru că i s-a cerut să poarte mască anti Covid-19, Șoșoacă nu a pierdut ocazia să atace USR.

”Pentru colegii de la USR care-mi spun ”masca”, eu vă spun jos masca, pentru că vă ascunde ipocrizia” – a spus aproape țipând senatoarea.

În final, Şoşoacă i-a transmis salutări premierului ungar Viktor Orban: ”Poate cândva vom avea şi un guvern naţionalist, așa, după exemplul Ungariei”.

 

 

EDITORIAL

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: “A venit Militia!”

Gigi Becali, REACȚIE SPUMOASĂ după ce a avut accident: “A venit Militia!”

  Omul de afaceri Gigi Becali a fost implicat într-un accident, în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost izbită de un șofer care urcase băut la volan, conform primelor informații apărute în presă. Becali a comentat accidentul în stilul caracteristic.   " A fost un banal accident. ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:01
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă