Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Senatoarea, Diana Șoșoacă îi închide gura Ancăi Dragu și se opune restricțiilor în ședința de plen a Parlamentului

Gabriela M Bogdan, 21 octombrie 2021, Ora 11:05

  • print
  • |
senatoarea-diana-o-oaca-ii-inchide-gura-ancai-dragu-i-se-opune-restrictiilor-in-edinta-de-plen-a-parlamentului-49527-1.jpg BREAKING NEWS

 

Diana Şoşoacă a refuzat să poarte masca de protecție în şedinţa de plen a Parlamentului, miercuri, în care s-a votat propunerile de miniștri ale Cabinetului Cioloş.

Preşedintele Senatului, Anca Dragu (USR), care a condus şedinţa, i-a cerut senatoarei Şoşoacă să poarte mască, însă … fără succes.

Șoșoacă a explicat la microfon că are o adeverință medicală care îi permite să stea fără mască, deoarece are probleme cu respirația.

”Este obligatorie pentru cei care nu sunt exceptați. (…) Am adeverinţă în acest sens, dacă vreţi, vă pot ceva drept, ca să înțelegeți ce înseamnă Constituția, legea, ordinul, că dumneavoastră le-ați dat, nu eu. Mai sunt și oameni care au alte probleme decât Covidul. Apropo, mă uit la dumneavoastră, sunteți reprezentanții supremi ai Cumințeniei Pământului, un discurs care atestă de ce nu ați fost în stare să achiziționați Cumințenia Pământului. – a mai spus ea.

Nervoasă pentru că i s-a cerut să poarte mască anti Covid-19, Șoșoacă nu a pierdut ocazia să atace USR.

”Pentru colegii de la USR care-mi spun ”masca”, eu vă spun jos masca, pentru că vă ascunde ipocrizia” – a spus aproape țipând senatoarea.

În final, Şoşoacă i-a transmis salutări premierului ungar Viktor Orban: ”Poate cândva vom avea şi un guvern naţionalist, așa, după exemplul Ungariei”.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:35
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară