Stanga
Dreapta

„Câinii” au învins și Clinceniul “Cheia succesului este calitatea jucătorilor”

Gabriela M Bogdan, 3 august 2021, Ora 10:29

  • print
  • |
cainii-au-invins-i-clinceniul-cheia-succesului-este-calitatea-jucatorilor-48958-1.jpg

 

Dinamo Bucureşti a învins în epilogul rundei a treia a Ligii 1, formația  Academica Clinceni cu scorul de 3-1 (1-1).

Ilfovenii  au deschis scorul prin Marius Cioiu (min. 37), care a marcat primul său gol în Liga I. În al patrulea minut al prelungirilor primului mitan, Deian Sorescu a adus egalarea cu un şut splendid de la 25 de metri, la capătul unei acţiuni personale.  „Câinii” au preluat conducerea pe tabela de marcaj în minutul 71 în urma unui gol marcat de Andreas Mihaiu după o minge în adâncime remarcabilă trimisă de Ricardo Grigore, pentru ca în ultimul minut al prelungirilor, Deian Sorescu să reușească dubla, la capătul unui contraatac supranumeric, partida terminându-se cu 3-1.

„Am făcut un meci bun. Cheia succesului este calitatea jucătorilor, au început să înțeleagă că trebuie să devină o echipă, mai ales într-o astfel de situație. Nu trebuie să aibă niciun complex, pentru că au calitate. Trebuie să muncim în fiecare zi, să o luăm pas cu pas. Putem să ne îmbunătățim nivelul de joc și condiția fizică, mai avem de lucru, trebuie să muncim în fiecare zi. La Săftica se lucrează, probabil că va fi gata într-o săptămână. Victoria este pentru suporteri, în primul rând, și pentru jucători. Sorescu e un jucător de calitate, poate face diferența, poate acoperi mai multe poziții, e pregătit să joace oriunde, dar sper să rămână cu noi”, a declarat Dario Bonetti, antrenorul principal al formației Dinamo București.

Pentru Dinamo aceasta este cea de-a doua victorie a sezonului după cea cu FC Voluntari din prima rundă, scor 3-2, „alb-roșii” având și un eșec cu „U” Craiova 1948, scor 1-0. De partea cealaltă, Academica a suferit al treilea eșec consecutiv, formația lui Ilie Poenaru fiind singura din campionat fără punct câștigat.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:10
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară