Stanga
Dreapta

Dumitru Dragomir: „Dinamo se desființează sigur, sigur!”

Gabriela M Bogdan, 7 decembrie 2021, Ora 13:12

  • print
  • |
dumitru-dragomir-dinamo-se-desfiinteaza-sigur-sigur-1.jpg

 

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat   că FC Dinamo se va desființa.

 

„Dinamo se va desființa sigur. SIGUR! Deocamdată, se mai menține puțin în viață prin drepturile de televiziune, prin ce mai dă DDB, dar e în comă. Nu știu cât va dura coma, dar nu este în regulă”, a declarat Dumitru Dragomir.

Supranumit „Oracolul din Bălcești”, Dragomir spune că jucătorii nu au dreptate când îl contestă pe antrenorul Mircea Rednic.

„Au adus niște jucători expirați, care nu aleargă, sunt și gălăgioși, și nemulțumiți de condiții. Am văzut că aruncă vina unul și altul pe Rednic. Păi, ce-i asta? Îi oprește Rednic să o bage în poartă? Nu, este lipsa de valoare. Cei bătrâni nu pot alerga, cei tineri n-au valoare. Ce nerv să aibă Rednic, fratele meu? Le pui pe tablă ce să facă și ei nu fac! Ce vină ai tu? Voi credeți că Mourinho nu are valoare? Și a pierdut acasă, 0-3! (n.r. - referire la AS Roma - Inter 0-3) Ce, bă, joacă Rednic, joacă Mureșan? Joacă ăștia pe care îi plătești!”, a spus fostul președinte LPF.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară