Stanga
Dreapta

Marius Șumudică: „Am avut o prestaţie ruşinoasă!”

Gabriela M Bogdan, 18 august 2021, Ora 12:08

  • print
  • |
marius-umudica-am-avut-o-prestatie-rusinoasa-49116-1.jpg

 

Marius Șumudică, antrenorul principal al CFR Cluj, a declarat la finalul partidei pierdute de ardeleni cu incredibilul scor de 4-0 (2-0) la Belgrad cu Steaua Roșie, în manșa tur a play-off-ului Europa League, că prestația formației sale a fost una rușinoasă.

„A fost un meci în care am avut o prestaţie ruşinoasă. Din punctul meu de vedere este incredibil să faci astfel de cadouri, să primim astfel de goluri. Era un meci echilibrat, nu aveam niciun fel de problemă, dar am pierdut mingea foarte uşor. Practic am luat nişte goluri pe greşeli personale… suntem obosiţi, se vede clar. Suntem echipa care am jucat cele mai multe meciuri, avem o medie de vârstă destul de înaintată, este greu. Am avut şi ghinion, ieri s-a accidentat Chipciu, nu l-am avut pe Păun, practic s-au aliniat toate astrele împotriva noastră. Nu avem scuze, este ruşinos ce s-a întâmplat. Mie îmi este ruşine ca antrenor de ceea ce mi se întâmplă. Sper ca acelaşi sentiment să îl trăiască şi jucătorii”, a declarat Marius Șumudică, antrenorul principal al CFR Cluj.

Tehnicianul a recunscut că șansele ca elevii săi întoarcă soarta calificării în returul de pe 26 august din „Gruia” în manşa secundă e de domeniul SF.

„E greu, e science fiction, ca să zic aşa, să înscriem patru goluri la Cluj. Şi e o echipă aşezată, care a câştigat toate duelurile unu la unu cu noi. Noi aici am pierdut, la dueluri, le-am făcut cadou practic. Ei nu ne-au surprins cu absolut nimic, ne-am surprins cu mingi pierdute pe care eu practic nu le înţeleg, dar cât trăieşti înveţi ca antrenor”, a conchis Şumi.

Dacă nu va reuși minunea de a întoarce rezultatul și calificarea, echipa lui Șumudică își va continua aventura în grupele Conference League.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:50
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară