Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Marius Șumudică, criză de nervi în Gibraltar

Gabriela M Bogdan, 22 iulie 2021, Ora 12:00

  • print
  • |
marius-umudica-criza-de-nervi-in-gibraltar-48832-1.jpg BREAKING NEWS

 

Marius Șumudică, antrenorul principal al  formaţiei CFR Cluj, a declarat finalul partidei cu Lincoln Red Imps, din cadrul primei manşe a turului II preliminar al Champions League, câştigată de elevii săi la limită cu scorul de 2-1 în Gibraltar, că la pauză a făcut o criză de nervi pentru a-și „trezi” jucătorii.

„Foarte greu, un teren foarte greu de jucat. Vântul a fost foarte puternic, un teren imposibil de jucat. Trebuie să ne concentrăm, nu avem voie să facem astfel de greşeli, trebuie să fim mult mai concentraţi. Aţi văzut că nu mai există echipe mici, cunosc terenul, a trebuit la pauză să sparg două sticle ca să se trezească, să întoarcem jocul. Apoi cred că am controlat jocul şi nu am mai avut niciun fel de problem. Au fost condiţii incredibile, un vânt foarte puternic, nu se putea controla balonul. Important este că ne-am făcut viaţa uşoară pentru a doua rundă. Suntem aproape cu un prim obiectiv, Conference League, care este o reţetă financiară de succes pentru orice echipă din România. Va trebui să câştigăm şi la Cluj, victoriile aduc victorii. Va trebui să facem tot ceea ce ţine de noi să câştigăm şi acolo, dar până atunci avem un meci greu în campionat, trebuie să ne recuperăm, să vedem ce jucători folosim în meciul cu Clinceni”, a declarat Marius Șumudică, antrenorul principal al formației CFR Cluj.

Manşa secundă a turului II preliminar dintre CFR și Lincoln se va juca la Cluj-Napoca în data de 28 iulie. Dacă va trece de campioana din Gibraltar, ardelenii vor juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi Young Boys Berna (Elveţia).

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:28
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară