Stanga
Dreapta

Mutu, dezamăgit de arbitraj: „ Frustrarea este mare!”

Gabriela M Bogdan, 24 august 2021, Ora 11:58

  • print
  • |
mutu-dezamagit-de-arbitraj-frustrarea-este-mare-49162-1.jpg

 

Adrian Mutu antrenorul principal al formației „U” Craiova 1948, s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale la Mioveni în duelul cedat cu formația lui Alexandru Pelici la limită, scor 1-0.

Mutu a pus eșecul pe seama arbitrajului, oltenilor fiindu-le anulat un gol pe motiv de off-side.

„Am dominat în totalitate jocul. Cum spuneam și acum câteva săptămâni, câteodată fotbalul este nedrept. Nu meritam să pierdem. Noi am venit, ne-am făcut jocul cu o echipă care s-a apărat în jumătatea ei. Am încercat să îi desfacem. Am și marcat, dar mi-am propus să nu vorbesc despre arbitraj. Am văzut în timpul meciului, nu trebuie să văd după meci. Frustrarea este mare. Vă las pe dumneavoastră să vedeți câte greșeli s-au făcut în defavoarea noastră. Atacanții mei trebuie să fie mai atenți când ajung în fața porții și să marcheze. Până la urmă, fotbalul se joacă pe goluri. Per ansamblu, sunt mulțumit. În afara de ocazia din repriza a doua, ei nu au avut nicio ocazie la poartă. E loc și pentru noi să jucăm mult mai bine. Pe viitor, cred că acest noroc o să se întoarcă. Până acum, și la Voluntari și acum, nu mă recunosc învins. Pe tabelă, au câștigat adversarii, dar eu nu o văd așa. În afară de CFR care este campioana României, nicio echipă nu ne-a dominat. Am jucat de la egal la egal și am dominat toate partidele. Vor veni și golurile”, a declarat Adrian Mutu la finalul partidei.

Derby-ul nou-promovatelor a fost tranşat de Alexandru Buziuc (min. 12 – penalty), după ce Dominik Kovacic l-a faultat în careu pe Bogdan Rusu. Echipa antrenată de Adrian Mutu a avut un gol anulat în minutul 62, pentru ofsaid la Hugo Vieira, dar decizia arbitrului a fost una controversată. Argeșenii au încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Dorinel Oancea a fost eliminat în min. 87.În urma acestui rezultat, CS Mioveni a urcat  pe locul 8 cu 9 puncte în timp ce „U” Craiova 1948 ocupă locul 9 cu 7 puncte.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

15:47
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară