Stanga
Dreapta

Rapid București: „Suntem fericiți!”

Gabriela M Bogdan, 9 august 2021, Ora 11:52

  • print
  • |
rapid-bucure-ti-suntem-fericiti-49023-1.jpg

 

Rapid Bucureşti a învins pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (1-0), la Piteşti, într-un meci contând pentru runda a IV-a a Ligii 1.

Unicul gol al meciului a fost reuşit de Ştefan Pănoiu (min. 8), acesta fiind primul gol marcat pe prima scenă a fotbalului românesc de puștiul de 18 ani.

„A fost inspirație cu Pănoiu, i-am și spus că va da gol cu dreptul. A fost și meritul lui, că a jucat bine trei meciuri. A fost o bucurie. A fost un meci pe care l-am controlat, dar mi-a fost frică acum, la final, să nu luăm gol. Suntem fericiți, ne-am atins scopul, nu am luat gol al patrulea meci consecutiv”, a declarat Mihai Iosif, antrenorul principal al Rapidului.

Partida a fost la discreția „giuleștenilor” care puteau să se impună la o diferență mai mare. „Alb-vișinii” au ratat ocazii mari prin Alexandru Albu (min.30), Adrian Bălan (min.52), Ştefan Pănoiu (min.58) şi Ljuban Crepulja (min.61). De partea cealaltă, cea mai bună situaţie a piteştenilor a fost şutul lui Denis Dumitraşcu (min. 58), mingea ocolind poarta de puţin.

Nou-promovata Rapid este neînvinsă după patru etape, cu trei victorii şi un egal, fiind fără gol primit. De partea cealaltă, FC Argeş rămâne cu doar un singur punct în dreptul său în clasament, cel bifat în prelungiri la Mediaș cu Gaaz Metan, scor 2-2.

Program etapa a 4-a Liga 1

FC Botoșani – UTA Arad 2-1
CS Mioveni –  CFR Cluj 0-1
Academica Clinceni –  „U” Craiova 1948 1-2
FC Argeș – Rapid 0-1
Duminică, 8 august
ora 19:00 Chindia Târgoviște – Dinamo București
ora 22:00 FCSB –  Gaz Metan
Luni, 9 august
ora 18:30 Farul – Sepsi OSK
ora 21:30 Universitatea Craiova –  FC Voluntari

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:39
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară