Stanga
Dreapta

“Spovedania” lui Gigi Becali, după ce nu se mai ocupă de echipa FCSB

Gabriela M Bogdan, 25 august 2021, Ora 12:31

  • print
  • |
spovedania-lui-gigi-becali-dupa-ce-nu-se-mai-ocupa-de-echipa-fcsb-49176-1.jpg

 

Gigi Becali și-a făcut ”spovedania” . El a recunoscut că a făcut multe greșeli la clubul pe care-l finanțează, FCSB, dar de acum va lăsa pe altcineva să se ocupe strict de echipă. Edward Iordănescu va lua toate deciziile, latifundiarul din Pipera rămânând doar la statutul de patron.

Gigi Becali a recunoscut că a greșit atunci când a dictat schimbările din lojă sau când a întocmit chiar primul 11. Și despre declarațiile publice pe care le făcea după meciuri spune că a fost o gafă. Dar s-a potolit, zice el. Și nu va mai da nicio declarație, excepție fiind transferurile. Doar atunci va vorbi. „Nu mă mai sunați decât când vând jucători. Să nu mă mai sunați despre fotbal, că nu sunt profesor de fotbal. Am fost profesor, dar eram profesor prost, fără școală. Eu voiam să fiu profesor, dar nu știam carte eu. Cum să învăț pe altul dacă nu știu carte? Eram nebun! N-ai văzut? Numai prostii făceam.

 

Știi de ce nu mai vorbesc de fotbal? Mă obișnuiesc așa! Când se vor face vânzări de jucători, să mă sunați. În rest, nu mai vreau. Eram omul care vorbea în fiecare zi la televizor. Eu făceam, eu dregeam, mă pricepeam și la fotbal. Am greșit! Nu mai vreau”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali nu se mai bagă peste antrenor!

Gigi Becali a preferat, în ultimii ani, să pună la echipă antrenori mai puțin cotați, care acceptau ca el să intervină în primul 11 sau în cazul schimbărilor din timpul jocului. Ultimul pe lista lui Becali a fost Dinu Todoran. A fost schimbat după cinci etape, iar locul lui a fost luat de Edward Iordănescu. Tehnicianul a pus clauze clare în contractul său beton, astfel că dacă Becali intervine la echipă, va trebui să plătească niște sume deloc de neglijat. Doar că acum finanțatorul este decis să se liniștească și să lase echipa pe mâna profesioniștilor.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară