Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Al doilea angajat rănit în explozia de la Rafinăria Petromidia a murit în Germania

Gabriela Mihai, 19 iulie 2021, Ora 12:20

  • print
  • |
al-doilea-angajat-ranit-in-explozia-de-la-rafinaria-petromidia-a-murit-in-germania-48769-1.jpg BREAKING NEWS

Bilanțul exploziei de la Petromidia, care a avut loc pe 2 iulie, urcă la trei morți, după ce și cel de-al doilea angajat rănit și transferat în Germania a murit. Anunțul a fost făcut de compania Rompetrol Rafinare, duminică, într-o postare pe Facebook.

„Cu imensă tristețe anuntăm că al doilea coleg transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical. Toată susținerea noastră merge către familia colegului decedat” este mesajul Rompetrol Rafinare.

Explozia de la Rafinăria Petromidia din Năvodari a avut loc pe 2 iulie. Un bărbat a murit în acea zi și alți cinci au fost răniți. Doi dintre ei au suferit arsuri grave și au fost transportați la Spitalul Floreasca din București. Ulterior, fiica unuia dintre ei a cerut transferul acestuia în străinătate.

 

 Pe 5 iulie, cei doi răniți au fost transferați la o clinică de specialitate din Germania, la Offenbach. Un muncitor a murit pe 13 iulie, când compania Rompetrol Rafinare a mai informat și că „al doilea coleg spitalizat în Germania este în acest moment stabil şi răspunde la tratament”. Acesta a decedat însă noaptea trecută.

 

EDITORIAL

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

Președintele PNL, Ludovic Orban taxează declarația lui Cîțu ,după ce acesta a afirmat că : “primarii sunt ”doar vehicule”!”

  Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, că declaraţia premierului potrivit căreia primarii sunt ”doar vehicule” a fost ”total neinspirată”, în România existând principiul autonomiei locale. ”Vremea centralismului democratic, cum se numea pe vremea comunismului, a trecut de mu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:23
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă